Adorini

Adorini online kopen

Op zoek naar een online Adorini specialist? Ontdek ons uitgebreide Adorini assortiment. In onze webshop bieden we een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

De Adorini webshop

Op zoek naar Adorini? Afhankelijk van het type moeten sigaren vochtig of minder vochtig bewaard worden. De meerderheid van de premium sigaren zijn de zogenaamde longfillers waarvan de tabaksbladeren opgerold zijn terwijl deze nog vochtig waren. Om de originele smaak te behouden moet een deel van deze vochtigheid vastgehouden worden. Ze zijn op hun best bij een relatieve vochtigheid van 68 tot 75%. Een Adorini humidor is een bewaarkist voor sigaren, welke is uitgerust met een luchtvochtigheidssysteem. Het merk Adorini is uitgegroeid tot een van de wereldwijd toonaangevende humidor merken en wordt internationaal gerespecteerd voor de productie van enkele van de beste humidors. Naast het op peil houden van de luchtvochtigheid biedt de humidor ook bescherming van de sigaren tegen andere aroma’s. Adorini zet zich in om de sigarenliefhebber de beste waarde op de markt te bieden. De productfilosofie is erop gericht om humidors van de hoogste kwaliteit beschikbaar te maken tegen eerlijke prijzen. Sigarenrokers zijn steeds beter geïnformeerd en ze evalueren zorgvuldig of de hogere kosten van merkproducten worden gerechtvaardigd door superieure kwaliteit.

Innovatieve Adorini humidors

Interesse in een Adorini humidor? De nieuwe generatie Adorini humidors zijn innovatief. Met ventilatieribben (RibTech) in de koffer en in de trays is de luchtcirculatie nog beter. Een innovatief verdeelsysteem maakt een flexibele scheiding van de humidor mogelijk zodat de ruimte perfect benut wordt. De humidors zijn voorzien van een voorgekalibreerde, zeer nauwkeurige hygrometer en de labelclips zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van de sigaren.

Adorini humidors gemaakt door vakmensen

Bent u een sigarenroker en wit u uw sigaren op de juiste manier bewaren? Bij de online winkel Sigaren.com bent u aan het juiste adres voor een speciale bewaardoos voor sigaren (humidor). Sigaren kunnen jarenlang goed blijven als ze bewaard worden in een omgeving met constant de juiste luchtvochtigheidsgraad. Wij bieden u diverse humidors aan van hoge kwaliteit. Het merk Adorini is een internationaal gerespecteerd merk dat toonaangevend is. Door uw exclusieve sigaren te bewaren in een Adorini humidor blijft de smaak behouden en zult u van elke sigaar evenveel genieten. In een humidor wordt de luchtvochtigheid kunstmatig op peil gehouden met Boveda pakketjes die u ook bij ons kunt bestellen. Al de humidors in onze webwinkel zijn vervaardigd door de meest gerespecteerde fabrikanten. Met Adorini humidor beschermt u uw sigaren tegen andere aroma’s en voorkomt u dat de sigaren uitdrogen. Een sigaar is een delicaat product dat zorgvuldig behandeld moet worden. In een bewaardoos die volledig is afgesloten en een goed luchtbevochtigingssysteem heeft, kunnen uw sigaren tot in het oneindige goed blijven. Met een Adorini humidor hoeft u nooit bang te zijn dat sigaren hun smaak en geur verliezen.

Adorini humidor van hout

Vroeger werden bewaardozen compleet van hout gemaakt maar dat is veranderd. De meeste bewaardozen zijn van MDF gemaakt met een laagje houd aan de binnenzijde. Dit laagje hout is erg belangrijk omdat het zorgt voor een samensmelting van geuren en tegelijk een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van de smaak van de sigaren. Het hout dat hier meestal voor gebruikt wordt is Spaans cederhout. Deze houtsoort is in staat om grote hoeveelheden vocht op te slaan en weer los te laten in de omgeving. Hiermee worden schommelingen in de luchtvochtigheid voorkomen. Ook is Spaans cederhout tegelijk een natuurlijk bestrijdingsmiddel waarmee de kans op tabakskevers die uw sigaren opeten vrijwel nihil is.

Snelle levering van Adorini

Als u uw humidor voor 14.00 uur bestelt dan kunt u deze de volgende dag in huis verwachten. Weet u niet welke humidor voor u het meest geschikt is of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Bent u een beginnende roker dan adviseren wij om te kiezen voor een starters set die niet al te groot is, maar wel alle basisopties heeft. U kunt altijd nog een groter model aanschaffen. Adorin is het eerste humidormerk dat levenslange garantie biedt op al zijn humidors.