Boveda

Online Boveda kopen

Heeft u een Boveda webshop nodig? Sigaren.com is de webshop met een uniek aanbod aan producten van Boveda! Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Boveda voor de juiste luchtvochtigheid

Het is bijna niet meer voor te stellen maar nog niet zo lang geleden werd de luchtvochtigheid in een bewaardoos voor sigaren (humidor) met allerlei kunstgrepen op peil gehouden. Tegenwoordig kunt u hiervoor bij de online winkel Sigaren.com de Boveda zakjes kopen. Het is van cruciaal belang dat uw sigaren bewaard worden in een humidor met een goede luchtvochtigheid. Met zakjes Boveda kunt u de luchtvochtigheid op een natuurlijke wijze op peil houden. De ingrediënten in een zakje bestaan enkel uit bepaalde zouten en water en samen zorgen ze voor de perfecte luchtvochtigheid. Dit verbazingwekkend kleine zakje zorgt voor een constante luchtvochtigheid zonder schommelingen. Boveda is sinds 1997 de wereldwijde marktleider op het gebied van gecontroleerde luchtvochtigheid. Hoeveel pakjes u nodig heeft hangt af van de grootte van de humidor. Is de lucht te droog dan geven de zakjes vocht af, is de lucht te vochtig dan nemen ze juist vocht op. Hoe meer zakjes u in uw humidor legt, hoe minder hard ze hoeven te werken, wat de levensduur weer ten goede komt. Boveda zakjes moeten regelmatig worden vervangen. U kunt eenvoudig vaststellen wanneer het tijd is voor nieuwe zakjes want dan zijn de oude keihard geworden. U legt dan heel simpel weer nieuwe soepele Boveda zakjes in uw humidor. 

Wat is een Boveda?

Boveda werd op de markt gebracht als Humidipak. Deze eenvoudige, maar opmerkelijke uitvinding, heeft ervoor gezorgd dat sigaren zonder al te veel moeite bewaard kunnen blijven. Het was ’s werelds eerst 2-weg vochtigheidsregeling in een kant-en-klaar pakket. Zonder chemicaliën, met enkel zouten en zuiver water heeft de luchtvochtigheid in de sigaren bewaardoos altijd de juiste luchtvochtigheid. Op de zakjes staat een percentage. Dat percentage geeft het RH (relatieve vochtigheid) niveau aan. Sigaren kunnen het best bewaard worden tussen 69% en 72%. U kunt de pakketjes direct gebruiken en in de humidor plaatsen, er is geen activering nodig. 

Boveda en andere sigaren accessoires

Als u sigaren rookt dan heeft u allerlei accessoires nodig om optimaal van uw sigaar te kunnen genieten. Bij Sigaren.com kunt u terecht voor exclusieve sigaren, humidors, Boveda pakjes, diverse soorten sigarenknippers en aanstekers. De sigaren kunt u alleen per complete kist verkopen (box only). Als u uw bestelling voor 14.00 uur plaatst dan wordt deze de volgende dag bezorgd. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Neem een kijkje in onze webwinkel en u zult verrast zijn over ons veelzijdige assortiment. Op deze website vindt u ook een overzicht van onze fysieke winkels waar u van harte welkom bent.