Colibri aansteker

Online Colibri aansteker kopen

Op zoek naar een Colibri aansteker webshop? Sigaren.com is de webshop met unieke en exclusieve producten van Colibri. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

[products ids=”5549, 5542, 5518″]

Colibri aansteker nodig?

Iedereen die sigaren rookt heeft goede accessoires nodig om optimaal van het roken te kunnen genieten. Een sigaar aansteken lijkt zo simpel, maar het is niet te vergelijken met het aansteken van een sigaret of van een kaars. U neemt de tijd om uw sigaar goed aan te steken en daarvoor is een speciale aansteker onmisbaar. Bij de online winkel Sigaren.com kunt u terecht voor een Colibri aansteker. Een Colibri aansteker is speciaal ontworpen voor een sigaar en heeft rookvrij gas als brandstof. Daarbij is de vlam (of meerdere vlammen) breed genoeg om gemakkelijk een sigaar aan te steken. Een Colibri aansteker ligt lekker in uw hand, ontbrandt gemakkelijk en doet het gewoon altijd. Kiest u voor de Colibri Boss triple-jet flame, de Colibri Julius double-flame of de Colibri Quasar Astoria triple-jet flame? U kunt altijd contact met ons opnemen als u advies nodig heeft. Houdt één ding voor ogen en dat is dat u nooit uw sigaar aansteekt met een olie gestookte aansteker, een Zippo, een zwavel lucifer of een kaars. Dit verandert de essentie van uw sigaar en het zal de smaakbeleving sterk verminderen. Dit verdient uw kostbare sigaar niet!

Hoe gebruikt u een Colibri aansteker?

U houdt uw sigaar nooit ín de vlam, maar boven en bij de vlam; de vlam en sigaar mogen elkaar niet aanraken. Door een sigaar direct in de vlam te branden wordt deze te heet. Het is overigens geen ramp als de sigaar de vlam per ongeluk even prikt. U draait de sigaar zoadt alle delen van de punt gelijkmatig worden verwarmd. Hiervoor heeft u geduld nodig, maar het is onderdeel van het ritueel dat bij een sigaar opsteken hoort. Pas als de punt van de sigaar rondom helemaal een gloeiende ring is en de randen dun zwart zijn kunt u de eerste trek nemen. Als de sintel tijdens deze trek gelijkmatig brandt dan kunt u gaan genieten van een heerlijke sigaar. Wellicht ten overvloede, maar als u uw sigaar aansteekt dan houdt u deze niet uw mond, maar in de hand.  

Een Colibri aansteker voor optimaal rookgenot

Het is belangrijk dat u met de juiste aansteker uw sigaar aansteekt. Een Colibri aansteker is hiervoor perfect en u kunt deze in onze webshop bestellen. Als u voor 14.00 bestelt dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Alle bestellingen worden door ons gratis verzonden.