Colibri accessoires

Online Colibri accessoires kopen

Op zoek naar de mooiste Colibri accessoires? In onze webshop vindt u alle Colibri accessoires overzichtelijk terug. Daarnaast bieden we alle accessoires direct uit voorraad. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Colibri accessoires nodig?

Bent u een fervent sigaren roker en zoekt u accessoires van hoge kwaliteit? Sigaren.com verkoopt Colibri accessoires zoals aanstekers en knippers. Beide zijn onmisbare attributen voor een sigarenliefhebber. Het aansteken van een sigaar moet zorgvuldig gebeuren. Hiervoor heeft u geduld en de juiste accessoires nodig. Met een speciaal voor de sigaar ontworpen Colibri aansteker kunt u op een goede manier uw sigaar aansteken, zelfs buiten bij windkracht 9. Met een brede vlam die het altijd doet, steekt u op een goede manier uw sigaar aan. De drie componenten (wrapper, binder en fillers) zullen tegelijk gaan branden wat de smaak ten goede komt. Met rookvrij gas als brandstof wordt de smaak niet beïnvloed en kunt u optimaal genieten van uw sigaar. Voordat de vlam in uw sigaar gaat moet deze geknipt worden. Het uiteinde van een goede sigaar bestaat uit een kapje van tabaksblad dat de kop afdekt. Dit kapje moet weggeknipt worden en dat moet zorgvuldig gebeuren omdat anders de structuur van de sigaar beschadigd wordt. Sigaren.com heeft een ruim assortiment Colibri accessoires waar u zeker uw favoriete aansteker en knipper zult vinden.

Grootste aanbod aan online Colibri accessoires

Op zoek naar Colibri accessoires? Met het gebruik van Colibri accessoires moet u wat handigheid krijgen, al zal dat met het goede materiaal geen probleem zijn. Eerst geeft u met de sigarenknipper een knip op de juiste plek. Dat is op de ‘shoulder of the cigar’, de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte. Met een luxe knipper met twee of drie snijbladen gaat dat erg eenvoudig. Plaats de kop in de snijder en sluit de bladen een beetje zodat ze de sigaar net raken. Zo voorkomt u beweging waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Eenmaal op de goede plaats knipt u het kapje met een snelle, gelijkmatig druk weg. Met deze methode krijgt u een perfecte snit. U steekt daarna uw sigaar goed aan als u deze eerst verwarmt boven de vlam zonder dat ze elkaar aanraken. Pas als er een gloeiende ring is en de randen dun zwart zijn kunt u de eerste trek nemen.

Ontdek online alle Colibri accessoires!

Met een premium sigaar en de juiste Colibri accessoires zult u optimaal genieten en rookt u uw sigaar zoals het bedoeld is. Sigaren.com is een El Dorado voor de sigarenliefhebber. Kijk rustig rond op onze website en maak uw keuze uit ons ruime assortiment van hoogwaardige sigaren en accessoires. Als u voor 14.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling de volgende dag thuis bezorgd.