Colibri knipper

Online Colibri knipper kopen

Zoekt u een Colibri knipper? In de webshop Sigaren.com vindt u alle accessoires voor sigaren. Zo bestelt u eenvoudig online uw Colibri knipper.
Vandaag voor 14.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Colibri knipper nodig?

Een sigarenliefhebber kan niet zonder goed sigarenbestek. Sigaren.com is de online winkel voor sigaren en sigarenaccessoires zoals een Colibri knipper. Met een Colibri knipper geeft u het uiteinde van uw sigaar de perfecte knip. Het uiteinde van een goede sigaar wordt afgedekt door een kapje van tabaksblad. Dit kapje moet weggeknipt worden met een sigarenknipper. Een goede sigarenknipper zoals een Colibri knipper is belangrijk zodat de structuur van de sigaar niet beschadigd raakt. Er zijn tal van opties om een opening te creëren, u kunt hiervoor scharen, V-knippers, een scherp mes of een één- of tweebladige knipper gebruiken. Voor de beginnende roker is een tweebladige Colibri knipper aan te bevelen. Daarmee wordt de sigaar van twee kanten tegelijk doorgesneden waardoor de knip eigenlijk niet fout kan gaan. Deze knipper is eenvoudig in gebruik en de kans is klein dat het omblad (wrapper) scheurt. Met een goede knip creëert u een soepele opening voor een goede doorgankelijkheid van de rook. Met een kleine opening heeft u een meer geconcentreerde smaak en met een grotere opening is de smaak wat minder sterk. Het is maar net waar u van houdt.

Gebruik van een Colibri knipper

Op de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte (shoulder of the cigar) moet de knip gegeven worden. Een slechte knip kan zelfs de beste sigaar ruïneren dus is het belangrijk dat de knip precies goed is. U plaatst de kop van de sigaar in de dubbelbladige snijder en sluit de bladen een klein beetje zodat de sigaar net vastzit. Zo wordt beweging voorkomen wat kan leiden tot scheuren. Als de knipper goed geplaatst is dan kunt u met een snelle, gelijkmatige druk knippen. Om helemaal zeker te zijn dat er niets misgaat kunt u de knipper op een plat oppervlak leggen met de messen open. Steek vervolgens de sigaar tussen de bladen en knip snel de kop eraf. Met deze methode krijgt u de perfecte snit.

Gratis bezorging van uw Colibri knipper

Wij bezorgen in Nederland uw bestelling gratis. Als u voor 14 uur bestelt dan wordt deze al de volgende dag geleverd. Voor een sigarenknipper van hoge kwaliteit bent u bij Sigaren.com aan het juiste adres. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag. Wij nodigen u uit om op uw gemak rond te kijken in onze webwinkel. De sigarenliefhebber vindt hier alles wat hij nodig heeft op optimaal te genieten van zijn rookmoment.