Colibri sigarenknipper

Online Colibri sigarenknipper kopen

Op zoek naar een Colibri sigarenknipper? In onze webshop vindt u alle sigaren accessoires van de meest toonaangevende merken. Zo vindt u ook een unieke collectie aan sigarenknippers, waaronder uw Colibri sigarenknipper.
Vandaag voor 14.00 uur besteld, is morgen al in huis!

[products ids=”5549, 5542, 5518″]

Colibri sigarenknipper nodig?

Een sigaar roken is iets dat de echte liefhebber van een goede sigaar met aandacht doet. Daar hoort ook het knippen van de kop van de sigaar en het aansteken bij. Hiervoor zijn goede accessoires essentieel. De kop van een handgemaakte sigaar is afgedekt door een kapje dat eerst weggeknipt moet worden. Daarvoor is een Colibri sigarenknipper ideaal. U kunt een Colibri sigarenknipper bestellen bij de online winkel Sigaren.com. Bij Sigaren.com kan iedereen die graag rookt terecht voor alles wat met deze hobby te maken heeft. Het is een uitdaging om bij het knippen de structuur van de sigaar niet te beschadigen en een soepele opening te creëren. Er zijn tal van manieren om het kapje te verwijderen. Er zijn scharen, scherpe messen, V-knippers en knippers. Door een Colibri sigarenknipper te gebruiken kan de knip eigenlijk niet mislukken. We raden u aan om een tweebladige knipper te gebruiken waarmee u de sigaar aan beide kanten tegelijk kunt doorsnijden. Er moet niet teveel van de bovenkant worden weggeknipt omdat het gevaar bestaat dat het omblad loslaat en de sigaar ongeschikt wordt om te roken. Ook kan te weinig wegknippen ervoor zorgen dat de opening te klein is en er een opeenhoping van teer in de mond komt.

Hoe werkt een Colibri sigarenknipper

Op zoek naar een Colibri sigarenknipper? De knip moet gegeven worden op de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte (shoulder of the cigar). Een sigaar goed afknippen is een secuur en belangrijk werkje omdat een slechte knip zelfs de beste sigaar kan ruïneren. U plaatst de kop van de sigaar in de dubbelbladige snijder en sluit de bladen een beetje zodat de sigaar net vastligt. Zo wordt voorkomen dat de sigaar beweegt waardoor het omblad zou kunnen scheuren. Is de sigaar goed geplaatst in de sigarenknipper dan knipt u met een ferme beweging de kop eraf. Een andere methode is om de sigarenknipper op een plat oppervlak te leggen met geopende bladen. Zo kan er zeker niets misgaan en krijgt u altijd de perfecte snit.

Optimaal genieten met een Colibri sigarenknipper!

Sigaren.com heeft een ruim assortiment sigaren en accessoires. Hier vindt u dus ook uw Colibri sigarenknipper. Kijk eens rond in onze webwinkel en verbaas u over ons ruime aanbod waar elke sigarenliefhebber blij van wordt. Met de juiste sigaar en de juiste accessoires zult u optimaal genieten van uw sigaar. Als u uw bestelling voor 14 uur plaatst dan heeft u deze al de volgende dag in huis. Binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Heeft u nog vragen over onze producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gebruik van een Colibri sigarenknipper

Het enige waar u rekening mee moet houden als u een Colibri sigarenknipper gebruikt is dat u de knip op de juiste plek geeft. Dat is de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte. U legt de sigaar vast door de kop van de sigaar in de dubbelbladige snijder te plaatsen en deze een beetje te sluiten. Zo kan de sigaar niet bewegen en voorkomt u scheuren. Met een snelle, gelijkmatige knip krijgt u de perfecte opening. Vooral een beginneling adviseren wij om een tweebladige sigarenknipper te gebruiken.

Bestel uw Colibri sigarenknipper online

Neem eens op uw gemak een kijkje in de webshop van Sigaren.com en verbaas u over het ruime assortiment sigaren en aanverwante artikelen die wij aanbieden. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Als u voor 14.00 uur uw Colibri sigarenknipper bestelt dan wordt deze al de volgende dag bij u thuis bezorgd. Om optimaal te kunnen genieten van een goede sigaar is het belangrijk dat u zichzelf de tijd geeft en de juiste accessoires gebruikt. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over onze producten en adviseren u graag. Kies voor een Colibri sigarenknipper van Sigaren.com!