Colibri

Online Colibri kopen

Op zoek naar een Colibri webshop? Sigaren.com is de webshop met unieke en exclusieve producten van Colibri. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Colibri aansteker nodig?

Op zoek naar mooie Colibri producten? Als u graag exclusieve sigaren rookt dan weet u dat naast een goede sigaar ook sigarenbestek en andere accessoires belangrijk zijn om optimaal van uw sigaar te kunnen genieten. Handgemaakte sigaren kun je namelijk niet direct roken, eerst moet de ‘cap’ geknipt worden. Een goede sigarenknipper en enige handigheid zijn nodig om dit volgens de regelen der kunst te doen. Van het merk Colibri zijn er diverse luxe sigarenknippers van hoge kwaliteit verkrijgbaar bij de online winkel Sigaren.com. Een slechte knip maakt zelfs de beste sigaren stuk dus gebruik van het juiste gereedschap en het bepalen van de juiste plaats is essentieel. Met een goede Colibri sigarenknipper wordt de sigaar van beide kanten tegelijk doorgesneden. U plaatst de kop van de sigaar in de opening van de dubbelbladige snijder en sluit de bladen een klein beetje zodat beweging wordt voorkomen. Dan knipt u met een snelle, gelijkmatige druk het kapje eraf. De juiste knip wordt op de ‘shoulder of cigar’ gezet. Dat is de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte. Met een Cigar sigarenknipper krijgt u altijd 2 gelijke vlakken in de mondopening, het zogenaamde V-vlak. 

Colibri aansteker bestellen

Een ander belangrijk onderdeel van het sigarenritueel is het aansteken van de sigaar. Het aansteken moet voorzichtig gebeuren met een speciale aansteker voor sigaren. Dat wil zeggen een brede vlam of meerdere vlammen waarmee u gemakkelijk uw sigaar kunt aansteken. Van het merk Colibri bieden wij u diverse luxe aanstekers aan met twee of drie vlammen. Deze aanstekers hebben rookvrij gas als brandstof zodat de essentie van uw sigaar niet veranderd wordt. Het is absoluut not done om uw sigaar aan te steken met een zwavel lucifer, kaars of oliegestookte aansteker omdat dit vreemde smaken aan uw rook toevoegt. 

Snelle bezorging van alle Colibri producten

Neem eens een kijkje in onze webwinkel en verbaas u over de vele soorten sigaren en de verschillende accessoires die wij aanbieden. Onze sigaren komen exclusief uit het Caribisch gebied en zijn alleen box only te bestellen. Dat betekent dat u een complete kist sigaren koopt. Als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst dan wordt deze de volgende dag al geleverd. U hoeft geen verzendkosten te betalen. Voor alles waar het hart van de sigarenliefhebber sneller van gaat kloppen bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor gerenommeerde merken zoals Xikar, Colibri, Adorini etc. waar u jarenlang plezier van zult hebben.