Colibri

Online Colibri kopen

Op zoek naar een Colibri webshop? Sigaren.com is de webshop met unieke en exclusieve producten van Colibri. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Colibri aansteker kopen

Om optimaal van een goede sigaar te kunnen genieten is het belangrijk om een goede aansteker te gebruiken. Bij Sigaren.com bent u aan het juiste adres voor sigarenaanstekers van hoge kwaliteit. Met een aansteker van het merk Colibri kunt u uw sigaar aansteken zoals het hoort. Het aansteken van een sigaar is iets heel anders dan een kaars of sigaret aansteken. Als sigarenliefhebber begint het genieten al bij het aansteken van de sigaar, het is een proces dat met aandacht en geduld moet gebeuren. Als het eenmaal gelukt is om uw sigaar goed aan te steken zult u extra genieten van uw sigaar. Er zijn diverse types Colibri aanstekers en u bepaalt welke voor u de beste is. Belangrijk is dat de aansteker makkelijk in uw hand past. Al onze aanstekers hebben rookvrij gas als brandstof, ontbranden makkelijk en laten u nooit in de steek. De aanstekers hebben meerdere krachtige vlammen, wat voor een groter brandoppervlak zorgt, zodat uw sigaar makkelijker en volledig zal gaan branden. Colibri aanstekers zijn verkrijgbaar met twee of drie vlammen.

Hoe een Colibri aansteker te gebruiken?

Het is een kunst om een sigaar goed aan te steken en daarom hebben wij enkele tips voor u. Voordat u de sigaar aansteekt moet uw sigaar geknipt worden. Het kapje dat de kop afdekt moet verwijderd worden met een speciale sigarenknipper. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Als uw sigaar goed geknipt is kan deze aangestoken worden. Belangrijk is dat de sigaar nooit ìn de vlam wordt gehouden maar er net boven en bij. Mocht dat per ongeluk toch gebeuren is dat geen probleem mits u de sigaar snel terug haalt uit de vlam. Draai de sigaar zodat de hele punt gelijkmatig wordt verwarmd. Breng dan het andere uiteinde van de sigaar naar uw mond en neem de eerste trek.

Advies over gebruik Colibri aansteker

Als u nog vragen heeft over het gebruik van een Colibri aansteker dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Sigaren.com weet alles over sigaren en bijbehorende accessoires. Een goede sigaar roken volgens de regels der kunst en met de juiste accessoires zal het plezier verhogen. Zo is het beter om een sigaar nooit aan te steken met een vlam van een kaars, een lucifer of een oliegestookte aansteker. Deze voegen vreemde smaken toe aan de rook en het delicate aroma wordt aangetast. Wij zijn dé online winkel voor sigaren en accessoires!