Exclusieve sigaren

Exclusieve sigaren online kopen

Op zoek naar een webshop voor exclusieve sigaren? In onze webshop vindt u een unieke collectie aan exlcusieve sigaren. Wij bieden een groot aanbod met zeer snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

[products limit=”800″ columns=”4″ orderby=”popularity” ]

Exclusieve sigaren: unieke exclusieve Box-only sigaren!

Bent u een liefhebber van exclusieve sigaren? Sigaren.com is de online winkel met een ruim assortiment exclusieve sigaren in alle vormen en maten. Elke sigaar is ambachtelijk gemaakt van pure, onvervalste tabak, zonder dat de tabaksbladen chemisch zijn behandeld of kunstmatig zij aangepast voor de smaak. Voordat u een sigaar kunt opbergen in uw humidor is er een heel proces aan vooraf gegaan. Heel veel handen zijn bezig geweest om er een ultiem handgemaakt product van te maken. Een langdurig proces van groeien, oogsten, drogen, fermentatie, luchten, aging en rehydratie waarna de sigaar met de hand gerold wordt. Daarom behandelen de echte sigarenkenners hun sigaren met respect. Sigaren roken is een hobby waar u in alle rust van moet genieten. Het ritueel van knippen en aansteken is onderdeel van het rookproces waar u ook plezier in moet hebben. Ons aanbod sigaren is erg gevarieerd. Er zijn korte, dikke, vierkante, lange sigaren met elk hun eigen kenmerkende smaak. Al onze sigaren komen uit het Caribisch gebied en dat kun je horen aan de mooie namen zoals Robusto, Panetela, Torpedo, Perfecto, Colorado etc. 

Verschillende maten, vormen en kleuren exclusieve sigaren

Wij bieden onze sigaren ‘Box Only’ aan en dat betekent dat u een complete kist koopt. U kunt uw sigaren het beste bewaren in een speciale bewaardoos (humidor). In een humidor wordt de luchtvochtigheid kunstmatig op peil gehouden zodat de sigaren niet uitdrogen en hun smaak behouden. In dit gesloten systeem kunnen uw sigaren tot in het oneindige goed blijven. Tussen de handgemaakte sigaren zullen altijd minieme variaties zijn, al zullen de sigarenmakers er alles aan doen om voor een consistent product te zorgen. Door de tijd heen zult u uw eigen voorkeur ontwikkelen en misschien krijgt u meerdere favorieten: sigaren voor de gewone dagen en voor speciale gelegenheden. 

Exclusieve sigaren in alle budgetten

Als u bij ons voor 14.00 uur sigaren bestelt dan worden deze de volgende dag bij u thuis bezorgd. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. U kunt bij ons ook terecht voor sigaren accessoires zoals sigarenknippers, aanstekers en humidors. Met goed sigarenbestek zult u nog meer plezier beleven aan uw rookmoment. Bij een handgemaakte sigaar moet het kapje worden weggeknipt om een opening te creëren, met het juiste gereedschap kan het eigenlijk niet misgaan. Ook een speciale aansteker is nodig om uw sigaar makkelijk aan te kunnen steken en de smaak van de tabak zuiver te houden. Sigaren.com heeft alles voor de sigarenroker. Bel ons gerust als u nog vragen heeft.