Humidor accessoires

Dé Humidor accessoires webshop

Zoekt u unieke Humidor accessoires? Sigaren.com is de webshop met alle Humidor accessoires. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Humidor accessoires nodig?

Bent u een sigarenroker en bewaart u deze in een humidor? Deze bewaardoos is ideaal om uw sigaren oneindig goed te houden maar u heeft dan ook de juiste humidor accessoires nodig. Voor humidor accessoires bent u bij de online winkel Sigaren.com aan het juiste adres. De hygrometer is een belangrijke accessoire omdat u hierop kunt zien of de humidor de juiste luchtvochtigheidsgraad heeft. Een constante, relatieve vochtigheidsgraad van 68 tot 75% is de ideale luchtvochtigheid voor uw sigaren. Kleine en kortstondige fluctuaties kunnen geen kwaad en zullen uw sigaren niet beschadigen. Als de hygrometer niet meer goed werkt kunt u bij ons een nieuwe bestellen. Gebruikt u Boveda packs om uw sigaren goed geconditioneerd te bewaren? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Het is heel simpel in gebruik, u hoeft de Boveda alleen maar in de humidor te plaatsen en de luchtvochtigheid zal op het percentage blijven dat op het zakje staat. Er is keuze uit de percentages 65, 69, 72 en 75. Bij gebruik van meerder packs in de humidor hoeven deze minder hard te werken waardoor ze langer mee gaan. Gedurende enkele maanden houden de zakjes de luchtvochtigheid op peil. De zakjes zijn aan vervanging toe als ze keihard zijn geworden.

Humidor accessoires online bestellen

U kunt bij Sigaren.com uw humidor accessoires bestellen zoals een hygrometer, Boveda luchtbevochtigingszakjes, een slim verdeelsysteem om verschillende merken sigaren te kunnen bewaren zonder dat de smaken vermengen en een elektronische bevochtiger. Een elektronische bevochtiger kan ingesteld worden op het vochtigheidspercentage dat u ideaal vindt. Deze bevochtigers behoren tot de nieuwste snufjes en kunnen zelfs op afstand geregeld worden. Al deze humidor accessoires kunnen besteld worden bij Sigaren.com. Wij kunnen u alles over deze producten vertellen en u deskundig advies geven. Als u een sigaren liefhebber bent zullen de juiste accessoires het plezier van uw hobby nog groter maken.

Gratis levering van uw humidor accessoires

Als u bij ons uw bestelling plaatst en u doet dat voor 14 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u thuis bezorgd. In Nederland hoeft u geen verzendkosten te betalen. Rookt u exclusieve sigaren en bent u er zuinig op? Dan is een humidor met bijbehorende accessoires onmisbaar voor u. Door uw sigaren op de juiste manier te bewaren zullen ze altijd hun smaak behouden. Met een goede sigaar op het juiste moment geniet u optimaal. Met een grote humidor met een verdeelsysteem kunt u verschillende sigaren bewaren voor speciale gelegenheden. Als u advies nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.