Humidor kopen

Humidor kopen

Online een Humidor kopen? Bij Sigaren.com bent u op het juiste adres voor het Humidor kopen. We hebben een unieke collectie die we ook nog eens snel kunnen bezorgen. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Online humidor kopen

Sigaren moeten op een speciale manier bewaard worden anders verliezen ze hun smaak. Een gewone sigarendoos is daarom niet de ideale manier. Het beste kunt u een humidor kopen bij onze online winkel Sigaren.com. Een humidor is een speciale bewaardoos voor sigaren waarin de luchtvochtigheid kunstmatig op peil wordt gehouden. Met vochtigheids packs van natuurlijke zouten en gezuiverd water, die vocht op kunnen nemen of toe kunnen voegen, wordt de luchtvochtigheid op natuurlijke wijze geregeld. In Nederland moeten sigarenliefhebbers een humidor kopen om de sigaren hun smaak te laten behouden. In het Caribische gebied, waar de meeste sigaren vandaan komen, is er een constante hoge luchtvochtigheid zodat daar geen speciale bewaardoos nodig is. Bekijk in onze webwinkel ons ruime assortiment humidors. Er zijn bijvoorbeeld kleine humidors om mee op reis te nemen en humidor kabinetten waar verschillende soorten sigaren in bewaard kunnen worden. Al onze humidors hebben een geschikt microklimaat voor uw sigaren. Met de juiste luchtvochtigheid kunnen sigaren tot in het oneindige goed blijven. Onze humidors zijn van het wereldwijde, toonaangevende merk Adorini. Deze humidors hebben een innovatief ontwerp met de meest geavanceerde componenten en materialen van de hoogste kwaliteit.

Nieuwe generatie humidor kopen

Telkens worden er nieuwe snufjes aan de humidors toegevoegd waardoor u uw sigaren nog beter kunt bewaren. Met een nieuw slim verdeelsysteem wordt de ruimte nog beter benut, met labelclips voor scheidslijnen wordt de presentatie van de sigaren aantrekkelijker, een zeer nauwkeurige haarhygrometer zorgt voor optimale opslag en met ventilatieribben (RibTech) is de luchtcirculatie nog beter. In een goede humidor moet een laagje hout van minstens 1 mm dikte aangebracht zijn. Vrijwel elke humidor wordt van MDF gemaakt maar dit laagje hout aan de binnenzijde mag niet ontbreken. Dit hout is meestal Spaans cederhout omdat deze houtsoort in staat is om grote hoeveelheden vocht op te slaan en weer los te laten. De geur van hout smelt goed samen met de tabak en heeft een positieve invloed op de smaak van de sigaren. Daarbij is Spaans cederhout een natuurlijk bestrijdingsmiddel en reduceert het de kansen op tabakskevers. Een goede humidor kopen is belangrijk om de kwaliteit van uw sigaren te behouden.

Humidor kopen voor beginners

Als u een beginnend sigarenroker bent dan kunt u het beste een kleine humidor kopen die alle basisopties heeft. Mocht na verloop van tijd blijken dat het sigaren roken u niet bevalt heeft u niet veel geld geïnvesteerd in een grote humidor. Wij bieden onze humidors aan tegen scherpe tarieven. De humidors van Adorini zijn van dermate hoge kwaliteit dat dit merk levenslange garantie biedt op al zijn humidors.