Humidor webshop

Dé Humidor webshop

Op zoek naar een Humidor webshop? Sigaren.com is een webshop voor en door sigaar liefhebbers. Met passie voor sigaren, hebben we een unieke collectie aan Humidors samengesteld. Wij zijn dé Humidor webshop met het grootste en beste aanbod. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Humidor webshop nodig?

Op zoek naar een Humidor webshop? Afhankelijk van het type moeten sigaren vochtig of minder vochtig bewaard worden. De meerderheid van de premium sigaren zijn de zogenaamde longfillers waarvan de tabaksbladeren opgerold zijn terwijl deze nog vochtig waren. Om de originele smaak te behouden moet een deel van deze vochtigheid vastgehouden worden. Sigaren zijn op hun best bij een relatieve vochtigheid van 68 tot 75%. Een humidor is een bewaarkist voor sigaren, welke is uitgerust met een luchtvochtigheidssysteem. In de humidor webshop Sigaren.com kunt u terecht voor verschillende soorten humidors. Als er een constante luchtvochtigheid is kan een sigaar tot in het oneindige goed blijven. Het niveau van de luchtvochtigheid wordt door een hygrometer gemeten een weergegeven De vochtigheid van een sigaar is een indicatie van haar conditie en dat betekent dat bij uitdroging de smaak van de sigaar achteruit gaat. Het heeft ook een negatieve impact op het branden van de sigaar. Korte wisselingen in het luchtvochtigheidsniveau kunnen geen kwaad en zorgen niet voor een permanente beschadiging van de sigaren. Maar als een sigaar buiten de humidor bewaard wordt kan deze zo ver uitdrogen dat de sigaar beschadigd raakt. Een andere belangrijke functie van een humidor is de bescherming die het biedt tegen andere aroma’s. Sigaren nemen makkelijk geuren en smaken van hun omgeving over. Daarom mag u nooit schoonmaakmiddelen gebruiken voor de humidor.

Humidor webshop ook voor beginners

Zelfs al een beginnend roker is het belangrijk om een humidor te kopen in de humidor webshop die al de basisopties heeft. Kleine humidors van bekende merken worden tegen een scherp tarief aangeboden Als sigaren roken iets is dat bij u past dan is het verstandig om een wat groter model te kopen in de humidor webshop. Door gebrek aan ruimte in de bewaarkist worden vaak verschillende soorten sigaren in dezelfde humidor bewaard wat de smaak niet ten goede komt. In de online humidor webshop van Sigaren.com heeft u een ruime keuze.

Humidor webshop met humidors van Spaans cederhout

Een humidor kan gemaakt worden van verschillende materialen, echter de houten belijning aan de binnenkant maakt het verschil. Tegenwoordig worden bijna alle humidors gemaakt met een MDF body met een laagje hout aan de binnenzijde Het belangrijkste is het type en de dikte van het hout welke is gebruikt voor de binnenkant. De speciale geur van Spaans cederhout vormt een perfect samensmelting met de geuren en de tabak en het heeft een positieve ontwikkeling op de smaak van de sigaren. Spaans cederhout kan grote hoeveelheden vocht opslaan en weer loslaten, wat zorgt voor een constante luchtvochtigheid. Bovendien is het een natuurlijk insecten werende houtsoort en zo krijgen tabakskevers geen kans.