Humidor

Humidor kopen

Wilt u online een Humidor kopen? Sigaren.com is de webshop met unieke en exclusieve Humidors. Hier vindt u de Humidor die u zoekt. We hebben een unieke collectie en bieden een zeer snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

 

Kies voor een goede Humidor!

Bent u een echte liefhebber van sigaren en rookt u graag een sigaar van hoge kwaliteit? Dan verdient die sigaar ook een goede bewaarplaats. Met een humidor van Sigaren.com blijft uw sigaar tot in lengte van dagen in optimale conditie. Een humidor is een speciale bewaardoos voor sigaren waarin de luchtvochtigheid kunstmatig op peil wordt gehouden. Sigaren hebben een vochtige omgeving nodig om uitdroging en verlies van smaak te voorkomen. In het Caribische gebied, waar de meeste sigaren vandaan komen is de luchtvochtigheid ideaal en constant. In Nederland zakt de luchtvochtigheid in de winter soms tot 30% terwijl de ideale luchtvochtigheid tussen de 68 en 75% ligt. Een humidor is dus voor de echte sigarenliefhebber in Nederland een onmisbaar attribuut. De webwinkel Sigaren.com heeft een ruim assortiment humidors die allemaal van hoge kwaliteit zijn. Kiest u voor een dichte humidor of vindt u een bijvoorbeeld de Adorini Humidor Bari mooi? Hier kunt u uw verzameling sigaren door het glas heen zien liggen. Neem eens een kijkje in onze winkel bij de verschillende humidors. U vindt ze van groot tot klein, voor op reis of voor thuis en ze zijn vervaardigd door de meest gerespecteerde fabrikanten. 

Toonaangevende humidor van Adorini

Adorini is een wereldwijd, toonaangevend merk humidor die wij in onze webwinkel aanbieden. Deze humidors combineren een innovatief, constructief ontwerp met de meest geavanceerde componenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben de nieuwe generatie humidors ventilatieribben (RibTech) die voor een betere luchtcirculatie zorgen. Een goede luchtvochtigheid voor de sigaren is heel belangrijk, maar daarnaast heeft een humidor nog een andere belangrijke functie. De humidor beschermt de sigaren tegen andere aroma’s en voorkomt dat ze geuren uit hun omgeving overnemen. Om die reden mag u uw humidor nooit met schoonmaakmiddelen reinigen. 

Humidor met Spaans cederhout

Humidors kunnen van verschillende materialen gemaakt worden maar er moet altijd een laagje hout aan de binnenzijde worden aangebracht om vocht op te kunnen slaan en weer los te kunnen laten. Het beste hout hiervoor is Spaans cederhout, de speciale geur van dit hout vormt een perfecte samensmelting met de geuren van de tabak en heeft een positieve ontwikkeling van de smaak van de sigaren. Fluctuaties in de luchtvochtigheid zijn niet goed voor uw sigaren en met Spaans cederhout blijft deze constant. Ook heeft de tabakskever een hekel aan deze houtsoort en zult u daar geen last van hebben. Alle humidors van Adorini worden gemaakt door vakmensen en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U krijgt dan ook levenslange garantie op de humidors van Adorini. 

Humidor met laagje hout

De meeste humidors zijn gemaakt van MDF, maar er is altijd een laagje hout aanwezig aan de binnenzijde. Dit laagje hout is meestal Spaans cederhout omdat deze houtsoort het vocht goed kan absorberen, opslaan en weer vrij laten. Op deze manier kan de luchtvochtigheid zich herstellen bij fluctuaties. De geur van Spaans cederhout vermengt zich met de tabak wat zelfs een positieve invloed heeft op de smaak van de sigaren. Wist u dat Spaans cederhout ook een natuurlijk bestrijdingsmiddel is zodat de tabakskever geen kans krijgt om lekker van uw sigaren te snoepen. De minimale dikte van de fineerlaag moet echter wel dikker zijn dan 1 mm. 

Levenslange garantie op humidor

Humidors van het merk Adorini zijn van de beste kwaliteit en wij bieden deze aan tegen een scherp tarief. Als u een beginnend roker bent dan adviseren wij u om een starters set aan te schaffen. Als u na verloop van tijd merkt dat het roken van sigaren echt bij u past dan kunt u altijd een groter model Adorini humidor aanschaffen. Bewaart u speciale sigaren voor speciale gelegenheden dan kunt u alle verschillende soorten sigaren bij elkaar opslaan in een Adorini Humidor. Zorg dat u altijd een heerlijke sigaar onder handbereik heeft en schaf vandaag nog een humidor aan!