Humidor

Humidor kopen

Wilt u online een Humidor kopen? Sigaren.com is de webshop met unieke en exclusieve Humidors. Hier vindt u de Humidor die u zoekt. We hebben een unieke collectie en bieden een zeer snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Kies voor een goede Humidor!

Als u een liefhebber van sigaren bent dan weet u hoe belangrijk het is dat uw sigaren op de juiste manier bewaard worden. Een gewone sigarendoos is niet de beste manier om uw sigaren in te bewaren. Ze zullen uitdrogen en hun smaak verliezen en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Bij Sigaren.com kunt u terecht voor een speciale bewaardoos, de zogenaamde humidor. In een humidor wordt de luchtvochtigheid kunstmatig op peil gehouden wat een geschikt microklimaat oplevert voor uw sigaren. In het Caribische gebied, waar de sigaren vandaan komen, is de omgeving ideaal om sigaren ook in een gewone sigarendoos goed te kunnen bewaren. In Nederland echter is een humidor onmisbaar om te kunnen genieten van de smaak zoals deze bedoeld is. Zonder de juiste opslag kunnen de sigaren snel uitdrogen en wel in die mate dat ze zelfs niet meer geschikt zijn om te roken. In de online winkel van Sigaren.com kunt u verschillende humidors vinden; van groot tot klein, voor thuis of onderweg. In een goede humidor kunnen sigaren tot in het oneindige goed blijven zodat u alle tijd heeft om te genieten van uw sigaren. 

Toonaangevende humidor van Adorini

Adorini is een wereldwijd, toonaangevend merk humidor die wij in onze webwinkel aanbieden. Deze humidors combineren een innovatief, constructief ontwerp met de meest geavanceerde componenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben de nieuwe generatie humidors ventilatieribben (RibTech) die voor een betere luchtcirculatie zorgen. Een goede luchtvochtigheid voor de sigaren is heel belangrijk, maar daarnaast heeft een humidor nog een andere belangrijke functie. De humidor beschermt de sigaren tegen andere aroma’s en voorkomt dat ze geuren uit hun omgeving overnemen. Om die reden mag u uw humidor nooit met schoonmaakmiddelen reinigen. 

Humidor met Spaans cederhout

Humidors kunnen van verschillende materialen gemaakt worden maar er moet altijd een laagje hout aan de binnenzijde worden aangebracht om vocht op te kunnen slaan en weer los te kunnen laten. Het beste hout hiervoor is Spaans cederhout, de speciale geur van dit hout vormt een perfecte samensmelting met de geuren van de tabak en heeft een positieve ontwikkeling van de smaak van de sigaren. Fluctuaties in de luchtvochtigheid zijn niet goed voor uw sigaren en met Spaans cederhout blijft deze constant. Ook heeft de tabakskever een hekel aan deze houtsoort en zult u daar geen last van hebben. Alle humidors van Adorini worden gemaakt door vakmensen en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U krijgt dan ook levenslange garantie op de humidors van Adorini.