Humidor

Online Humidor kopen

Wilt u online een Humidor kopen? Sigaren.com is de webshop met unieke en exclusieve Humidors. Hier vindt u de Humidor die u zoekt. We hebben een unieke collectie en bieden een zeer snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Humidor nodig?

Op zoek naar een humidor? Willen sigaren hun smaak behouden dan is een gewone sigarendoos niet de beste manier om ze in te bewaren. Sigaren hebben namelijk een vochtige omgeving nodig om te voorkomen dat ze uitdrogen en hun smaak verliezen. In een humidor, een speciale bewaardoos voor sigaren, wordt de luchtvochtigheid kunstmatig op peil gehouden. In het Caribische gebied, waar de meeste sigaren vandaan komen, is een humidor niet nodig omdat daar een constante hoge luchtvochtigheid is. In Nederland ligt dat anders en is een humidor voor de liefhebber van een goede sigaar onmisbaar. Bij onze online winkel Sigaren.com kunt u terecht voor een ruim assortiment humidors. Er is een ruime keus van een handige reishumidor tot aan een sigarenkabinet. Alle humidors hebben een geschikt microklimaat voor uw sigaren. In een gesloten omhulsel met een luchtvochtigheidssysteem kunnen sigaren tot in het oneindige goed blijven. De humidors in onze webwinkel zijn van het gerenommeerde merk Adorini; een wereldwijd, toonaangevend humidormerk. Deze humidors combineren een innovatief constructief ontwerp met de meest geavanceerde componenten en materialen van de hoogste kwaliteit.

Innovaties van de humidor

De nieuwe generatie humidors hebben innovaties zoals ventilatieribben (RibTech) die voor een betere luchtcirculatie zorgen. Met een slim verdeelsysteem wordt de ruimte perfect benut. Andere innovaties zijn de labelclips voor scheidslijnen die voor een aantrekkelijke presentatie zorgen en de zeer nauwkeurige haarhygrometer voor optimale opslag van de sigaren. Tegenwoordig wordt vrijwel elke humidor gemaakt van MDF met een laagje hout aan de binnenzijde. Deze bekleding van hout is erg belangrijk omdat de geur van hout samensmelt met de tabak en een positieve ontwikkeling heeft op de smaak van de sigaren. Dit hout is meestal Spaans cederhout omdat deze houtsoort in staat is om grote hoeveelheden vocht op te slaan en weer los te laten in de omgeving. Ook is Spaans cederhout een natuurlijk bestrijdingsmiddel en reduceert het de kans op tabakskevers. Deze fineerlaag moet echter wel dikker zijn dan 1 mm om het gewenste effect te bereiken.

Humidor voor beginners

Als beginnend sigarenroker kunt u het beste een kleine humidor kopen die alle basisopties heeft. Alle kleine humidors van de bekende merken worden tegen een scherp tarief aangeboden. Alle humidors van Adorini worden gemaakt door bekwame vakmensen. In elke humidor zit uren handarbeid om aan de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen voldoen. Het vertrouwen in de premium kwaliteit van de Adorini humidors is zo groot dat dit het eerste merk is dat levenslange garantie biedt op al zijn humidors.