Luxe Humidor

Luxe Humidor webshop

Bent u op zoek naar een luxe Humidor? In onze webshop vindt u Humidors in alle soorten en maten. Zo kunt u altijd uw Luxe Humidor online kopen in onze webshop. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Luxe humidor kopen

Als u regelmatig een sigaar rookt dan weet u hoe belangrijk het is dat de sigaren op de juiste manier bewaard worden. Bij de online winkel Sigaren.com kunt u terecht voor prachtige luxe humidors. Humidors zijn speciale bewaardozen voor sigaren waar de luchtvochtigheid altijd het juiste percentage heeft. Sigaren hebben een vochtige omgeving nodig om te voorkomen dat ze uitdrogen en hun smaak verliezen. Voor de liefhebber van een goede sigaar is een humidor onmisbaar. Wij bieden verschillende luxe humidors aan van het merk Adorini. Al deze humidors hebben een geschikt microklimaat, van de handige reishumidor tot aan een sigarenkabinet. Kiest u voor de prachtige Humidor Bari met een grote capaciteit, waarin u verschillende soorten sigaren kunt bewaren? Of kiest u voor de kleinere Humidor Torino? Neem een kijkje in onze webwinkel om alle modellen op uw gemak te bekijken. Adorini is een wereldwijd, toonaangevend humidormerk. Deze humidors zijn uitgerust met de meest geavanceerde componenten en materialen van de hoogste kwaliteit. De nieuwe generatie humidors zijn uitgerust met ventilatieribben (RibTech) die voor een betere luchtcirculatie zorgen. Met een slim verdeelsysteem wordt alle ruimte perfect benut. 

Luxe humidor van Adorini

Voor de goede werking van een humidor is het nodig dat er een laagje Spaans cederhout van minimaal 1 mm aan de binnenzijde is gemaakt. De humidors worden vrijwel allemaal van MDF gemaakt maar dat laagje hout is cruciaal. Spaans cederhout is in staat om grote hoeveelheden vocht op te slaan en ook weer los te laten in de omgeving. Tegelijk is dit hout een natuurlijk bestrijdingsmiddel en krijgt de tabakskever geen kans om schade aan te richten. Uw exclusieve sigaren verdienen het om zorgvuldig bewaard te worden in een luxe humidor. Op deze manier kunnen ze tot in het oneindige goed blijven. Alle humidors hebben een hygrometer zodat u precies weet wat de luchtvochtigheid is. 

Luxe humidor, ook voor de beginnende roker!

Als u wilt weten wat de beste humidor is voor uw sigaren dan kunt u ons altijd bellen. Een beginnende roker adviseren wij altijd om een kleine humidor te kopen met alle basisopties. Op alle Adorini humidors krijgt u levenslange garantie. Bij Sigaren.com kunt u ook terecht voor een uitgebreid aanbod exclusieve sigaren en sigarenaccessoires zoals een sigarenknipper en een sigarenaansteker. Kortom, alles wat een sigarenroker nodig heeft vindt u in onze webwinkel. Bestel vandaag nog uw luxe humidor. Als u voor 14.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.