Luxe sigarenknipper

Luxe Sigarenknipper kopen

Zoekt u een luxe sigarenknipper? Dan bent u bij Sigaren.com op het juiste adres. Hier vindt u uw luxe sigarenknipper. Bij ons komt alles direct uit voorraad. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is morgen in huis!

[products columns=”3″ attribute=”Soort” terms=”Sigarenknipper” orderby=”date”]

Luxe sigarenknipper nodig?

Luxe sigarenknipper nodig? Iedereen die sigaren rookt heeft accessoires nodig; een sigarenknipper is er één van. Bij Sigaren.com bent u aan het juiste adres voor sigarenbestek zoals een luxe sigarenknipper. Voor u een goede sigaar kunt roken moet het kapje of hoedje van de sigaar geknipt worden. Een kapje bestaat uit een stukje tabaksblad dat de kop afdekt. Met een goede knip ontstaat er een soepele opening om te roken zonder de sigaar structuur te beschadigen. Voor het beste effect kan het topje van de sigaar een beetje vochtig worden gemaakt. Afhankelijk van de plaats waar de luxe sigarenknipper geplaatst wordt ontstaat er een kleine opening voor een meer geconcentreerde smaak of een grotere opening voor de betere doorgankelijkheid van de rook. Een luxe sigarenknipper heeft twee of drie snijbladen. Met dit kwalitatief hoge gereedschap wordt uw sigaar perfect afgeknipt wat het rookgenot verhoogt. Voor een starter adviseren wij een twee- of driebladige knipper waarmee de sigaar van verschillende kanten met een ferme knip doorgesneden wordt.

Hoe een luxe sigarenknipper te gebruiken?

De plaats waar de knip wordt gezet is belangrijk. De plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar ( shoulder) overgaat in het rechte gedeelte is de beste plek. Als u te veel afknipt wordt het omblad van de sigaar beschadigd wat de smaak niet ten goede komt. Sigaren roken is een delicaat gebeuren waar alles zorgvuldig en met geduld moet worden gedaan. Een luxe sigarenknipper maakt het wel makkelijker om probleemloos op de juiste plek te knippen. U hoeft enkel maar de kop van de sigaar in de snijder te plaatsen en de bladen te sluiten zodat ze de sigaar net raken. Zo wordt beweging voorkomen wat kan leiden tot scheuren. Als de sigaar eenmaal op de goede plaats zit dan kunt h hem met een snelle, gelijkmatige druk knippen. Het wordt nog eenvoudiger als u de knipper met de messen open op een plat oppervlak legt. Steek vervolgens de kop van de sigaar tussen de bladen zodat deze gelijkmatig op het oppervlak rust en knip dan snel af. Zo kan het niet fout gaan en krijgt u de perfecte knip.

Online uw luxe sigarenknipper kopen bij Sigaren.com

Als u wat langer sigaren rookt zult u een voorkeur ontwikkelen voor een bepaald merk en model sigarenknipper. In onze webshop vindt u vast de perfecte sigarenknipper. Met uw favoriete sigaar en een goede sigarenknipper zult u optimaal genieten van het roken. De roker van pijpen en sigaren kan bij Sigaren.com kiezen uit een uitgebreid assortiment van de allerhoogste kwaliteit. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.