usp

#1 online sigaren verkoop

usp

geen verzendkosten

usp

uitsluitend box only

usp

Voor 14u besteld de volgende dag bezorgd

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sigaren.com

Welkom bij Sigaren.com

Op zoek naar exclusieve sigaren? Bij ons heeft u keuze uit het ruimste assortiment ‘Box Only’ aanbiedingen. Box Only betekent dat u een complete kist sigaren koopt. De sigaren komen exclusief uit het Caraïbisch gebied. Uw bestelling verzenden wij gratis binnen Nederland waarbij bij de aflevering een check wordt gedaan of de ontvanger 18 jaar of ouder is.

Exclusieve sigaren bij Sigaren.com

Bent u een sigarenroker die alleen genoegen neemt met de allerbeste sigaren? Sigaren.com is een online sigarenwinkel met een ruim assortiment exclusieve sigaren. Al onze sigaren zijn een natuurlijk en ambachtelijk product. Er is alleen pure, onvervalste tabak gebruikt zonder dat er een kunstmatige behandeling aan te pas is gekomen. Additieven en chemicaliën horen niet bij de handgemaakte sigaren die wij aanbieden. Alle sigaren worden met de hand gerold, wat een bijzondere vaardigheid vereist. De tabak verschilt per jaar omdat de kwaliteit van de tabak sterk afhankelijk is van het weer. Dit betekent dat er altijd minimale variaties zullen zijn tussen de sigaren maar de sigarenmakers zorgen wel voor een consistente kwaliteit. Elke sigaar is een ultiem handgemaakt product waar veel zorg aan is besteed. Een sigaar bestaat uit drie onderdelen: wrapper, binder en fillers. Een goede constructie van de sigaar is essentieel want dat bepaalt of de sigaar goed zal trekken of branden. Zowel de grondstoffen als de constructie bepalen hoe de sigaar zal smaken en in welke mate u zult genieten van uw rookmoment. 

Exclusieve sigaren in alle vormen en maten

U heeft de keuze uit verschillende merken, vormen en maten sigaren. In onze webwinkel treft u een overzicht aan van alle merken. Kiest u voor de Condega, de Fuente of de Rosa Cuba? De namen maken al duidelijk dat al onze sigaren exclusief uit het Caraïbisch gebied komen. Het is een kwestie van persoonlijke smaak welke sigaar uw favoriet wordt of is. Wij bieden milde, medium en sterke sigaren aan met elk hun eigen smaakprofielen. Sigaren worden beschreven op maat en vorm, want deze varieert per merk. Twee factoren zijn hierbij belangrijk: de lengte die weergegeven wordt in inches en en de ringmaat. De sterkte wordt enkel bepaald door de tabak en niet door de vorm of afmeting.

Sigaren: enkel box only te bestellen

Wij bieden onze exclusieve sigaren enkel box only aan. Dat wil zeggen dat u een complete kist sigaren koopt. Uw bestelling verzenden wij gratis binnen Nederland. U betaalt geen verzendkosten en als u voor 14.00 uur bestelt dan wordt deze de volgende dag bezorgd. Bij de aflevering wordt een check gedaan of de ontvanger 18 jaar of ouder is. De wereld van sigaren is een bijzondere wereld waar Sigaren.com u alles over kan vertellen. U kunt bij Sigaren.com ook terecht voor humidors, sigarenknippers en nog meer accessoires die onmisbaar zijn voor een sigarenliefhebber.