usp

#1 online sigaren verkoop

usp

geen verzendkosten

usp

uitsluitend box only

usp

Voor 14u besteld de volgende dag bezorgd

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sigaren.com

Welkom bij Sigaren.com

Welkom bij Sigaren.com, dé webwinkel voor exclusieve sigaren uit het Caraïbisch gebied. Wij bieden een ruim assortiment aan van ambachtelijke sigaren. Onze collectie unieke sigaren bieden wij enkel 'Box Only' aan. Dat wil zeggen dat u een complete kist sigaren koopt. Als u voor 14.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Bij de aflevering doen wij een check of de ontvanger ouder is dan 18 jaar.  

Exclusieve sigaren bij Sigaren.com

Een sigaar bestaat uit een wrapper (omblad), binder en fillers. Deze drie vormen het rooksysteem waarbij de filler het meest creatieve onderdeel is. Met de verschillende soorten tabak bepaalt de sigaarmaker de smaak, sterkte en complexiteit van de sigaar. Aan het uiteinde van de sigaar is de filler het meest zichtbaar. De kop is de bovenkant die afgewerkt is met een cap waardoor de wrapper op zijn plaats blijft. Een goede constructie is erg belangrijk omdat de sigaar anders niet goed zal trekken of branden, wat een negatieve invloed heeft op de smaak en het genot. 

Sigaren in alle soorten en maten

Er zijn legio soorten sigaren en u zult door de tijd heen een voorkeur ontwikkelen voor een bepaald merk. In onze webwinkel treft u een groot assortiment exclusieve sigaren aan. Sigaren kunnen variëren in grootte en vorm. Sigaren worden dan ook altijd op maat en vorm beschreven. De maat van sigaren wordt bepaald door twee factoren: lengte en ringmaat. De lengte wordt weergegeven in inches. De grootte van een sigaar zegt niets over de sterkte omdat de sterkte van een sigaar door de tabak wordt bepaald. Van merk tot merk verschilt de kracht. Alle soorten sigaren hebben een naam gekregen. Zo is een Corona de maat waarmee alle andere maten worden gemeten. Daarvan zijn de Corona Gorda, de dubbele Corona en de Petit Corona afgeleiden. Parejos zijn sigaren met rechte zijden en een Robusto is een korte, dikke sigaar. Er zijn nog veel meer modellen en afmetingen sigaren met mooie namen en het zal enige tijd duren voor u deze allemaal kent. 

Sigaren knippen

Een sigaar roken is een ritueel waartoe ook het knippen van een sigaar hoort. Handgemaakte sigaren kunnen niet direct gerookt worden. Eerst moet het kapje er correct afgeknipt worden en daarvoor heeft u een goede sigarenknipper nodig. Ook voor sigarenknippers bent u bij Sigaren.com aan het juiste adres. Er mag niet te veel en ook niet te weinig van de bovenkant worden afgeknipt omdat de kans bestaat dat de wrapper loslaat en de sigaar geruïneerd is. Als er te weinig wordt afgeknipt, wordt de rookopening te klein en zal er teerophoping ontstaan in de mond, iets wat een verstandige roker wil vermijden. 

Vindt de beste sigaar voor uw wensen

Het is verstandig om eerst wat meer te weten over de blend voor u een sigaar kiest. Dit voorkomt dat u een sigaar kiest die te sterk of te mild is. Voor u een sigaar opsteekt moet u enigszins weten wat u kunt verwachten. Sigaren zijn te kostbaar om achteloos mee om te gaan. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren over de sigaar die het beste bij uw smaak past. Vergelijk het met koffiedrinken, ook daar heb je liefhebbers van een sterke espresso en liefhebbers van een cappuccino. U weet vast wel waar uw voorkeur naar uitgaat. 

Exclusieve sigaren voor elk budget

De prijs van een sigaar is niet altijd een indicator van kwaliteit. Voordelige sigaren scoren soms beter dan dure sigaren bij blinde proeverijen. Het is echt een kwestie van smaak en de beste manier om daar achter te komen is gewoon om verschillende sigaren uit te proberen. Bij Sigaren.com heeft u keus genoeg! Er bestaan wel verschillende kwaliteitsniveaus en die worden bepaald door het uiterlijk, de verbranding, geur en smaak. Een zeer aromatische tabak die er mooi uitziet en elastisch aanvoelt zal duurder zijn dan een grof blad zonder veel geur of smaak. Kies voor de sigaar waarvan u vindt dat deze zijn geld waard is. Al onze sigaren hebben een goed kwaliteit, u bepaalt zelf welke u de meest smaakvolle vindt.