usp

#1 online sigaren verkoop

usp

geen verzendkosten

usp

uitsluitend box only

usp

Voor 14u besteld de volgende dag bezorgd

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sigaren.com

Welkom bij Sigaren.com

Op zoek naar exclusieve sigaren? Bij ons heeft u keuze uit het ruimste assortiment ‘Box Only’ aanbiedingen. Box Only betekent dat u een complete kist sigaren koopt. De sigaren komen exclusief uit het Caraïbisch gebied. Uw bestelling verzenden wij gratis binnen Nederland waarbij bij de aflevering een check wordt gedaan of de ontvanger 18 jaar of ouder is.

De online sigaren specialist

Welkom in de wereld van sigaren! Bij Sigaren.com bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment exclusieve sigaren. Onze sigaren zijn een natuurlijk en ambachtelijk product uit het Caraïbisch gebied. Ze zijn maar van één ding gemaakt: pure, onvervalste tabak zonder enige chemische toevoeging of kunstmatige aanpassing van de smaak. Voordat u uw sigaar rookt, is er haal wat arbeid aan vooraf gegaan. Onze sigaren zijn met de hand gerold en dat is een vaardigheid die jaren kost om onder de knie te krijgen. Het mengen van tabak is als wetenschap. Elk jaar is de tabak weer anders maar sigarenmakers doen er alles aan om te zorgen dat hun product consistent is. Rookt u altijd een Rosa Cuba, een Oliva O Maduro of een Plasencia 1898? Dan zult u altijd de kenmerkende smaak van uw favoriete sigaar ervaren, al zullen er minieme variaties zijn. Elke keer als u een sigaar opsteekt, besef dan dat veel mensen met speciale vaardigheden hebben bijgedragen aan dit ultieme handgemaakte product. Als u uw keuze heeft gemaakt dan kunt u uw sigaren bestellen maar dit gaat alleen per kist (box only).

Alles over sigaren!

Een sigaar bestaat uit drie delen: wrapper, binder en filler. De wrapper is het zichtbare buitenste omslagblad, de binder is het tabaksblad direct onder de wrapper wat de filler op zijn plaats houdt. Met de filler kan de sigarenmaker het meest creatief zijn omdat hier de verschillende soorten tabak voor de gewenste smaak en kracht gebruikt worden. Een goede constructie van sigaren is van essentieel belang want een sigaar die niet goed in elkaar zit zal niet goed trekken of branden, wat het plezier drastisch beïnvloedt. Sigaren maken is een creatief proces waar veel tijd in gaat zitten.

Exclusieve sigaren in alle soorten en maten!

Sigaren kunnen sterk variëren in grootte en vorm. De lengte wordt weergegeven in inches en de diameter wordt aangeduid als ringmaat. Er is geen verband tussen de grootte van de sigaar en zijn sterkte. Per merk zal de kracht van een sigaar verschillende zijn. Wat de beste sigaar is, is nog altijd een persoonlijke zaak. Prijs is niet altijd een indicator van kwaliteit. De beste manier om te weten of een sigaar zijn geld waard is, is om het gewoon uit te proberen. Als u u voor 14.00 uur uw sigaren bij Sigaren.com bestelt dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Binnen Nederland verzenden wij uw bestelling gratis en wij checken altijd of de ontvanger ouder is dan 18 jaar.