Pijp aanstekers

Pijp aanstekers kopen

Op zoek naar pijp aanstekers of andere pijp accessoires? Sigaren.com is de webshop met een groot aanbod aan pijp aanstekers. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Pijp aanstekers kopen bij Sigaren.com

Sigaren.com is de online winkel voor zowel de sigaren- als de pijproker. Voor de pijproker hebben wij speciale pijp aanstekers waarmee de tabak in de pijp op de juiste manier wordt aangestoken. Om optimaal te kunnen genieten heeft u allereerst een goede pijp en en goede tabak nodig, maar een aansteker van hoge kwaliteit is ook onmisbaar. Pijp aanstekers hebben een gebogen hals en een brede vlam zodat een groot oppervlak tabak kan worden aangestoken. Ook bij harde wind kunt u met de juiste pijpaansteker probleemloos uw pijp opsteken. Meestal zit het pijpbestek dat u nodig heeft voor het onderhoud van uw pijp in de body verwerkt, zo heeft u dit altijd onder handbereik. Pijpbestek bestaat uit een priem, een lepel en een stamper. Hiermee kunt u de tabak aandrukken en de pijp schoonhouden. De keuze van een pijp is heel persoonlijk, een pijp moet goed in de hand liggen. Pijproken is een kwestie van geduld en oefening. Een pijp goed stoppen is al een kunst op zich want de tabak mag niet te los, maar ook niet te vast in de kop liggen.

Pijp aanstekers voor gemakkelijke ontbranding

Een echte pijproker gebruikt geen lucifers om zijn pijp aan te steken. Om de tabak gelijkmatig aan te steken heeft u vele lucifers nodig waarbij de kans groot is dat u uw vingers brandt. Met pijp aanstekers kan de vlam onder een schuine hoek doorbranden zodat de tabak op zijn plek blijft liggen en zonder problemen aangestoken kan worden. Van goede pijp aanstekers kunt u jarenlang plezier hebben. Met het juiste onderhoud gaat een pijp langer mee want een pijp is kwetsbaar en er moet zorgvuldig mee worden omgegaan. Met de pijpaccessoires kunt u de pijp goed schoonmaken. Met de priem kunt u vastzittend tabak los wrikken, met de lepel kunt u de tabaksresten eruit scheppen en met de stamper kunt u het tabak aanstampen.

Pijp aanstekers van hoge kwaliteit

Voor pijpaanstekers van hoge kwaliteit bent u bij de online winkel Sigaren.com aan het juiste adres. Als u een beginnende pijproker bent willen wij u graag adviseren. Het vraagt enige vaardigheid om een rustig brandende pijp te kunnen roken maar met de juiste pijp, tabak en accessoires maakt u een goede start. Als u voor 14.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. Kijk op uw gemak rond in onze webwinkel en u zult verrast zijn door ons uitgebreide assortiment. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.