Pijp aanstekers

Pijp aanstekers kopen

Op zoek naar pijp aanstekers of andere pijp accessoires? Sigaren.com is de webshop met een groot aanbod aan pijp aanstekers. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Pijp aanstekers kopen bij Sigaren.com

Op zoek naar de beste pijp aanstekers? U geniet graag van uw pijp en bent op zoek naar een goede pijp aansteker? Bij de online winkel Sigaren.com vindt u alles wat u nodig heeft om een goede pijp te kunnen roken. Voor pijprokers hebben wij speciale pijp aanstekers want het aansteken van een pijp is wel een andere handeling dan het aansteken van een sigaar of sigaret. Pijp aanstekers hebben een horizontale vlammond met een vlam die horizontaal kan branden. Deze vlam blijft ook branden als hij schuin gehouden wordt en dat is nodig als u de brand in uw pijptabak wilt steken. Ook als het hard waait zult u met een pijp aansteker buiten moeiteloos uw pijp kunnen aansteken. Er zijn diverse soorten pijp aanstekers, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pijpaansteker waarin gelijk het pijpbestek verwerkt is. Pijpbestek bestaat uit een priem, een lepel en een stamper. Hiermee kunt u uw pijp schoonhouden en de tabak mee aandrukken. Makkelijk als u dit altijd bij de hand heeft.

Pijp aanstekers en pijp accessoires specialist

Bij Sigaren.com vindt u de collectie beste pjip aanstekers. Een pijp gaat langer mee als u uw pijp op de juiste manier onderhoudt. Dagelijks onderhoud betekent dat u de pijp na een rookbeurt rechtop wegzet om de as af te laten koelen. Daarna verwijdert u de afgekoelde as met een pijpenkrabber. Een pijp moet goed kunnen drogen en ademen. Na ongeveer 25 rookbeurten moet de pijp grondig gereinigd worden. U kunt met pijpenragers die met alcohol zijn bevochtigd de kop van de pijp reinigen. Als u de pijp niet goed schoonhoudt dan kan de tabak gaan stinken of het krijgt een vreemde bijsmaak en dat wilt u natuurlijk niet. Pijp accessoires zoals pijp aanstekers van goede kwaliteit zijn verkrijgbaar bij Sigaren.com. Als pijproker vindt u bij ons alles wat u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van uw rookmoment. Pijp roken vraagt oefening en geduld. Met een pijp die lekker in uw hand ligt, een goede pijpaansteker en het juiste pijpbestek zult u met veel plezier uw pijp roken!

Snelle levering van uw pijp aanstekers

Pijprokers kunnen voor alles wat met hun hobby te maken heeft uitstekend terecht bij Sigaren.com. Ook voor de liefhebber van een goede sigaar hebben wij de juiste producten. Kijk eens op uw gemak rond in onze webshop en maak uw keuze. Als u voor 14.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling al de volgende dag geleverd. Bij verzending binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.