Pijp accessoires

Online pijp accessoires kopen

Op zoek naar unieke en exclusieve pijp accessoires? In onze webshop vindt u de mooiste pijp accessoires voor elke roker. Alles komt direct uit voorraad. Dus vandaag voor 14.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Pijp accessoires bij Sigaren.com

Steekt u graag een pijp op? Dan zijn pijp accessoires geen overbodig luxe als u optimaal wilt genieten van uw pijp. De webwinkel Sigaren.com heeft alle producten die de pijp- en sigarenroker nodig heeft. Allereerst zijn een goede pijp en de juiste pijptabak belangrijk maar daarnaast heeft u ook een goede aansteker en pijpbestek nodig. Met een gewone aansteker lukt het niet om tabak in de pijp aan te steken omdat u de aansteker schuin moet houden en de vlam zal doven. Een pijpaansteker heeft een horizontale vlammond zodat de vlam ook blijft branden als de aansteker schuin gehouden wordt. Ook met harde wind zult u moeiteloos uw pijp aan kunnen steken. Het is handig als u kiest voor een pijpaansteker waarin gelijk het pijpbestek verwerkt is. Tot het pijpbestek behoren een priem, een lepel en een stamper. Als u uw pijp stopt gebruikt u de stamper om de tabak mee aan te drukken. Dit is ook tijdens het roken regelmatig nodig omdat door de verbranding de tabak steeds iets omhoog komt. Met de priem en de lepel kunt u na het roken de pijp schoonmaken. Met de priem wrikt u de tabak los en met de lepel schept u de kop schoon. Sigaren.com is de webshop met het grootste aanbod aan pijp accessoires.

Pijp accessoires onmisbaar voor de roker!

Op zoek naar kwalitatieve pijp accessoires? Het is belangrijk dat u uw pijp op de juiste manier onderhoudt. Uw pijp gaat dan niet alleen langer mee, maar het zal ook de smaak van de tabak ten goede komen. De juiste pijp accessoires zijn dan ook onmisbaar. Als u genoten heeft van uw pijp dan zet u deze rechtop weg om de as af te laten koelen. Daarna verwijdert u de as met een pijpenkrabber. Het is aan te bevelen om uw pijp regelmatig grondig te reinigen met een pijpenrager die bevochtigd is met bijvoorbeeld alcohol. U wilt niet dat de tabak gaat stinken of een rare bijsmaak krijgt. 

Ruim assortiment aan pijp accessoires

Als u een kijkje neem in onze webwinkel dan zult u verrast zijn door ons ruime assortiment. Wij verkopen enkel producten van hoge kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben. Heeft u uw keuze kunnen maken en u plaatst uw bestelling voor 14.00 uur dan wordt deze de volgende dag thuis bezorgd. Bij bezorging binnen Nederland brengen wij geen verzendkosten in rekening. Sigaren.com is een eldorado voor de liefhebbers van sigaren en pijpen. Geniet nog meer van uw hobby met onze producten!