Sigarenknipper kopen

Sigarenknipper kopen

Wilt u een sigarenknipper kopen? Sigaren.com is de webshop waar u snel en eenvoudig uw sigarenknipper kopen kunt. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

[products columns=”3″ attribute=”Soort” terms=”Sigarenknipper” orderby=”date”]

Sigarenknipper kopen bij Sigaren.com

Bent u een liefhebber van sigaren en wilt u een sigarenknipper kopen? Goed sigarenbestek is onmisbaar als u optimaal wilt genieten van uw sigaar. Bij de online winkel Sigaren.com kunt u terecht voor alles op het gebied van sigaren. Voordat u een goede sigaar kunt opsteken moet eerst het kapje van tabaksblad dat de kop afdekt, verwijderd worden. Dit kan het beste met een goede sigarenknipper gebeuren. Met een sigarenknipper van het merk Xikar weet u zeker dat u kwaliteit in handen heeft. Xikar is door zijn hoge kwaliteit en betaalbaarheid een wereldwijd, toonaangevend merk en marktleider in sigaren accessoires. Met een goede sigaar en het juiste gereedschap komt u al ver, maar ook de juiste methode is belangrijk. De knip moet op de juiste plaats gezet worden zonder dat de structuur van de sigaar beschadigd wordt. Als u een startende sigarenroker bent dan kunt u het beste kiezen voor een tweebladige knipper waarmee u van beide kante tegelijk de sigaar doorsnijdt. Deze knipper is eenvoudig te bedienen en de kans is klein dat de wrapper (omblad) scheurt, wat de smaak niet goede zou komen.

Sigarenknipper kopen en gebruiken

De juiste plaats om de sigaar te knippen is op de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte. Dit wordt ook wel de ‘shoulder of the cigar’ genoemd. Plaats de kop van de sigaar in de dubbelbladige snijder en sluit de bladen een beetje zodat ze de sigaar net raken. Zo ligt de sigaar vast en word beweging voorkomen. Dan knipt u ferm hem af met een snelle, gelijkmatige druk. Na verloop van tijd doet u dat als een echte chirurg: snel en zelfverzekerd. Vindt u het toch nog lastig? Dan adviseren wij u om de messen te openen en deze op een plat oppervlak te leggen. Steek vervolgens de kop van de sigaar tussen de bladen zodat deze gelijkmatig op het oppervlak rust en knip dan snel de kop van de sigaar. Zo krijgt u gegarandeerd de perfecte snit.

Verschillende modellen sigarenknippers

U kunt een sigarenknipper kopen van het merk Xikar, daarvan hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. Een goede sigaar roken vraag geduld en oefening. Met de juiste accessoires en advies helpen wij u op weg. Na verloop van tijd zult u een voorkeur ontwikkelen voor een bepaald model sigarenknipper. Als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst dan heeft u deze de volgende dag in huis.