Sigarenknipper

Online Sigarenknipper kopen

Op zoek naar een Sigarenknipper webshop? Sigaren.com is de webshop met een groots aanbod voor uw sigarenknipper. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Sigarenknipper nodig?

Sigaren.com is de online winkel voor sigaren en sigarenaccessoires zoals een sigarenknipper. U kunt een goede sigaar niet direct roken omdat eerst het kapje van tabaksblad dat de kop afdekt, weggeknipt moet worden. Dit kan het beste gebeuren met een speciale sigarenknipper. Wij hebben het hoogwaardige merk Xikar in ons assortiment. Deze is eind vorige eeuw ontworpen door Kurt van Keppel en dit merk is door zijn kwaliteiten nu marktleider in sigarenbestek. Het is de kunst om bij het knippen de structuur van de sigaar niet te beschadigen en een soepele opening te creëren. Er is genoeg sigarenbestek om een mooie knip te zetten. Er zijn scharen, V-knippers, een scherp mes of een één- of tweebladige knipper. Voor de beginnende sigarenroker is een tweebladige knipper aan te bevelen. Daarmee kunt u de sigaar van beide kanten tegelijk doorsnijden. Het is belangrijk dat er niet teveel van de bovenkant van de sigaar wordt weggeknipt omdat dan de wrapper (omblad) los kan raken. Omgekeerd kan niet voldoende afknippen resulteren in een geconcentreerde trek en een opeenhoping van teer dat in de mond komt. Iets dat een verstandige roker zal willen vermijden.

Hoe sigarenknipper gebruiken?

Een slechte knip ruïneert zelfs de beste sigaar dus is het belangrijk dat de sigaar op de juiste manier wordt afgeknipt. Wat u met een knip doet is ruimte creëren zodat de trek precies goed is. De knip moet gegeven worden op de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte (shoulder of the cigar). Plaats de kop van de sigaar in de dubbelbladige snijder en sluit de bladen een beetje zodat ze de sigaar net raken. Zo ligt de sigaar vast en wordt voorkomen dat er knippen op de verkeerde plaats of scheuren ontstaan. Als de knipper goed geplaatst is dan kunt u deze met een snelle, gelijkmatige druk knippen. Vindt u het toch nog lastig dan kan het nog eenvoudiger door de sigarenknipper op een plat oppervlak te leggen en de messen te openen. Met deze methode krijgt u altijd de perfecte snit.

Verschillende modellen sigarenknippers

Met al onze sigarenknippers kunt u uw sigaren perfect knippen. Van het merk Xikar treft u verschillende modellen aan. In de loop van de tijd ontwikkelt elke sigarenroker een voorkeur voor een bepaald merk sigaar, sigarenknipper en aansteker. Met de juiste sigaar en de juiste accessoires zult u optimaal genieten van uw rookmoment. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.