Sigarenknipper

Online Sigarenknipper kopen

Op zoek naar een Sigarenknipper webshop? Sigaren.com is de webshop met een groots aanbod voor uw sigarenknipper. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!
[products columns=”3″ attribute=”Soort” terms=”Sigarenknipper” orderby=”date”]

Sigarenknipper bestellen?

Wordt het tijd voor een goede sigarenknipper? Wilt u graag online een sigarenknipper bestellen? Bij de online winkel Sigaren.com kunt u terecht voor exclusieve sigaren en sigarenaccessoires van de hoogste kwaliteit. Wij bieden sigarenknippers aan van verschillende gerenommeerd merken zoals Xikar. Een handgemaakte sigaar heeft een kapje van tabaksblad dat de kop afdekt dat eerst weggeknipt moet worden voordat de sigaar gerookt kan worden. Een slechte knip ruïneert zelfs de beste sigaren dus is het belangrijk dat u hiervoor het juiste materiaal gebruikt. Met een sigarenknipper creëert u een soepele opening zonder dat u de structuur van de sigaar beschadigt. U kunt scharen, V-knippers, een scherp mes of een knipper gebruiken. Met een tweebladige knipper heeft u de meeste kans op succes, zeker als u een beginneling bent. De sigaar wordt met een tweebladige knipper aan beide kanten tegelijk doorgesneden en de kans dat het mislukt is klein. Het doel van een knip is om ruimte creëren zodat er een soepele opening ontstaat. Een opening die niet te klein is, want anders bestaat de kans op een concentratie van teer, maar ook een opening die niet te groot is omdat het omblad dan los raakt en en de sigaar onrookbaar wordt.

De perfecte snit met onze sigarenknipper

Neem alle tijd om het kapje weg te knippen. Plaats de kop van de sigaar in de dubbelbladige snijder en sluit de bladen een beetje zodat ze de sigaar net raken; zo wordt beweging voorkomen. Heeft u de goede plaats van de sigaar gevonden dan is een snelle, gelijkmatige druk voldoende voor een perfecte snit. Maar ook hier geldt: oefening baart kunst. Voor beginners adviseren wij om de sigarenknipper met geopende messen op een plat oppervlak te leggen en de kop van de sigaar tussen de bladen te steken zodat deze gelijkmatig op het oppervlak rust. Op deze manier kan het gewoon niet mis gaan!

Sigarenknipper online bestellen

De sigaar moet op de juiste plek worden afgeknipt en dat is op de plaats waar het gebogen uiteinde overgaat in het rechte gedeelte (shoulder of the cigar). Als u de kop van de sigaar in de dubbelbladige snijder plaatst en deze een beetje sluit dan ligt de sigaar vast en kan deze niet meer verschuiven. Op deze manier kan de knip niet mislukken. Met een snelle, gelijkmatige knip krijgt u de perfecte opening. Geniet optimaal van uw sigaar door het hele ritueel van knippen, aansteken en roken de nodige aandacht te geven. Als u in onze webwinkel de juiste sigarenknipper heeft gevonden dan kunt u deze in het winkelmandje plaatsen. Als u voor 14.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling al de volgende dag bezorgd.

Snelle bezorging van uw sigarenknipper

Als u nog vragen heeft over uw sigarenknipper of over een ander product uit onze webwinkel dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag de nodige informatie. Sigaren.com is dé online webwinkel voor exclusieve sigaren en sigarenaccessoires. Ook voor de pijproker hebben wij de juiste accessoires. Welkom in de wereld van sigaren! Geniet nog meer van uw rookmoment met accessoires van hoge kwaliteit. Plaats vandaag nog uw bestelling!