Xikar aansteker

Online Xikar aansteker kopen

Heeft u een Xikar aansteker nodig? Bij Sigaren.com vindt u het grootste aanbod en vindt u uw Xikar aansteker die u zoekt. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Xikar aansteker nodig?

Op zoek naar een Xikar aansteker? U houdt van een goede sigaar en daarbij hoort ook het juiste gereedschap. Het op de juiste manier aansteken van uw sigaar is heel belangrijk als u optimaal van uw sigaar wilt genieten. Een goede aansteker is dan onmisbaar. Bij de online shop Sigaren.com bent u aan het juiste adres voor een goede Xikar aansteker. Het aansteken van een sigaar moet zorgvuldig gebeuren. Het werkt anders dan het aansteken van een sigaret of een kaars. Geduld is het sleutelwoord als u de sigaar op een goede manier aan wilt steken. Een Xikar aansteker is speciaal voor sigaren ontworpen; zij hebben rookvrij gas als brandstof en een vlam die breed genoeg is om gemakkelijk een sigaar aan te steken. Een Xikar aansteker ligt gemakkelijk in uw hand, ontbrandt makkelijk en doet het altijd! Een sigaar bestaat uit een wrapper (omslagblad), binder en fillers. Als deze drie componenten tegelijk branden dan is uw sigaar goed aangestoken. Vergeet u ook niet om de sigaar goed te knippen? Het mondstuk van de sigaar is vaak afgedekt met een dekblad Om de sigaar goed te kunnen roken moet er een opening worden gemaakt. Met een goede sigarenknipper maakt u een zuivere knip waarbij de structuur van de sigaar niet beschadigd raakt. Een Xikar aansteker is heel eenvoudig te bedienen en hij is speciaal ontworpen om elke sigaar perfect van beide kanten door te snijden. Het maakt niet uit welke vorm of maat de sigaar heeft.

Xikar aansteker makkelijk in gebruik

Als u de volgende drie stappen volgt om een premium sigaar aan te steken kan het niet mislukken. Houd de sigaar boven de vlam en niet in de vlam anders wordt deze te heet. Draai de sigaar zodat alle delen van de punt gelijkmatig worden verwarmd. Wees geduldig en blijf eraan draaien tot er een gloeiende ring helemaal rond de punt van de sigaar zichtbaar is en de randen dun zwart zijn. Breng het andere uiteinde van de sigaar naar je mond en neem de eerste trek. De sigaar moet tijdens het trekken regelmatig branden.

Xikar aansteker bij Sigaren.com

De Xikar aansteker is eind vorige eeuw ontworpen. Xikar is ontstaan uit het woord sikar dat de eerste Spaanse spelling schijnt te zijn van het Taino-woord sigaar. De Tainos waren de inheemse volken die leefden in gebieden rond de Caraïbische zee. De letter S werd door de ontwerpers veranderd in een X (die twee messen vertegenwoordigd). Nu is Xikar marktleider in sigarenbestek. De sigarenliefhebber kan voor een uitgebreid assortiment premium sigaren en accessoires uitstekend terecht bij de online shop Sigaren.com.