Xikar aansteker

Online Xikar aansteker kopen

Heeft u een Xikar aansteker nodig? Bij Sigaren.com vindt u het grootste aanbod en vindt u uw Xikar aansteker die u zoekt. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!
[products ids=”3538, 3535, 3532, 3529, 3526, 3523, 3520, 3517, 3514″]

Xikar aansteker nodig?

Bent u op zoek naar een goede aansteker om uw sigaar aan te steken? Dan is Xikar aansteker de juiste aansteker voor u. Bij de webwinkel Sigaren.com bieden wij een groot assortiment exclusieve sigaren en bijbehoren accessoires aan waaronder Xikar aanstekers. Om optimaal van uw sigaar te kunnen genieten is een Xikar aansteker onmisbaar. Een sigaar aansteken is niet te vergelijken met het aansteken van een sigaret. Een sigaret kunt u aansteken met een lucifer of een Zippo, maar voor een sigaar is dat niet aan te raden. Het zal de essentie van uw sigaar veranderen en de smaakbeleving verminderen. Om een sigaar aan te steken heeft u een speciale Xikar aansteker nodig met een brede vlam of meerdere vlammen. De brandstof is van rookvrij gas zodat de smaak onaangetast blijft. Het is zonde van de pure, onvervalste tabak als zich daar andere geuren in mengen. Een exclusieve, handgemaakte sigaar verdient de allerbeste accessoires. Bij Sigaren.com kunt u terecht voor Xikar aanstekers die u nooit in de steek zullen laten. Als u vragen heeft over de Xikar aanstekers die wij aanbieden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Xikar aansteker makkelijk in gebruik

Als u de volgende drie stappen volgt om een premium sigaar aan te steken kan het niet mislukken. Houd de sigaar boven de vlam en niet in de vlam anders wordt deze te heet. Draai de sigaar zodat alle delen van de punt gelijkmatig worden verwarmd. Wees geduldig en blijf eraan draaien tot er een gloeiende ring helemaal rond de punt van de sigaar zichtbaar is en de randen dun zwart zijn. Breng het andere uiteinde van de sigaar naar je mond en neem de eerste trek. De sigaar moet tijdens het trekken regelmatig branden.

Xikar aansteker bij Sigaren.com

Het aansteken van een sigaar is een ritueel. Een ritueel dat geduld en aandacht vraagt. Geniet ook van dit onderdeel van uw hobby. Met een Xikar aansteker geniet u er nog meer van! Het is belangrijk dat alle componenten van de sigaar gelijkmatig worden aangestoken zodat de smaken van het tabakmengsel goed mengen. De sigaar mag de vlam van de aansteker niet raken, daarom houdt u de sigaar er net boven. U draait de sigaar rond zodat de hele punt gelijkmatig warm wordt. Als er een gloeiende ring rond de punt is en de randen dun zwart zijn dan kunt u de eerste trek nemen. Met Xikar aanstekers hoeft u niet bang te zijn voor een flakkerende vlam of een vlam die uitgaat. Misschien overbodig om te melden maar als u de sigaar aansteekt dan houdt u deze in de hand en niet in uw mond.

Xikar aansteker online bestellen

Kijk eens op uw gemak rond in onze webwinkel en u zult verrast zijn door ons ruime assortiment van exclusieve sigaren en de vele accessoires. Als u uw keuze voor een aansteker hebt kunnen maken en u bestelt deze voor 14.00 uur dan wordt deze al de volgende dag bij u bezorgd. Geniet u binnenkort van een fraaie aansteker die lekker in de hand ligt? Wij zien uw bestelling graag tegemoet!