Xikar aanstekers

Online Xikar aanstekers kopen

Op zoek naar Xikar aanstekers? Sigaren.com is de Xikar aanstekers webshop. Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

De online Xikar aanstekers specialist

Op zoek naar Xikar aanstekers? Bent u een sigaren- of pijproker en heeft u een passende aansteker nodig? Bij de online winkel Sigaren.com bent u aan het juiste adres voor aanstekers van hoge kwaliteit. Tot ons assortiment behoren Xikar aanstekers om zowel een sigaar als een pijp op de juiste manier aan te kunnen steken. Een sigaar of een pijp aansteken is wel een ander verhaal dan het aansteken van een sigaret of een kaars. Een aansteker voor een sigaar heeft een brede vlam (kunnen ook meerdere vlammen zijn) en heeft rookvrij gas als brandstof. Met een groter brandoppervlak zal uw sigaar sneller en volledig aangaan. Bij het genieten van een goede sigaar hoort ook het ritueel van het kapje wegknippen met een sigarenknipper en het aansteken. U houdt uw sigaar net boven de vlam en draait deze rond zodat alle delen van de punt gelijkmatig verwarmd worden. Pas als de punt van de sigaar rondom een gloeiende ring is met dunne zwarte randen kunt u de eerste trek nemen. Als de sintel gelijkmatig brandt kunt u gaan genieten van een heerlijke sigaar. 

Xikar aanstekers voor pijp

Voor het aansteken van een pijp is dezelfde zorgvuldigheid nodig. Ook hiervoor heeft Sigaren.com de juiste Xikar aanstekers. Een pijp aansteken is weer een hele andere handeling dan het aansteken van een sigaar. Pijpaanstekers hebben een horizontale vlammond waardoor de vlam horizontaal kan branden. De aansteker moet namelijk schuin gehouden worden om de tabak in de kop van de pijp aan te steken. In de wereld van de rokers van sigaren en pijpen is het merk Xikar bekend. Dit merk is bekend geworden door het bekendste product, namelijk de sigarenknipper. Elke roker weet dat het niet alleen gaat om de tabak maar dat de juiste accessoires ook belangrijk zijn. Het roken van een goede sigaar of pijp is een ritueel dat in alle rust en met de juiste accessoires uitgevoerd moet worden. 

Gratis verzending van uw Xikar aanstekers

Sigaren.com heeft een ruim assortiment exclusieve, handgemaakte sigaren en verschillende accessoires die u als roker nodig heeft. U kunt bij ons ook terecht voor humidors (bewaardozen voor sigaren) en zelfs asbakken. Wij nodigen u uit om op uw gemak rond te kijken in onze webwinkel en uw keuze te maken. Als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst dan wordt deze de volgende dag bezorgd. Verzendingen binnen Nederland zijn gratis en u betaalt geen verzendkosten. Neem bij vragen gerust contact met ons op.