Xikar sigarenknipper

Online Xikar sigarenknipper kopen

Op zoek naar een Xikar sigarenknipper? In onze webshop vindt u een groots aanbod aan exclusieve sigaren accessoires. Zo vindt u ook de mooiste sigarenknippers, zoals een Xikar sigarenknipper. Als u uw sigarenknipper vandaag besteld voor 14.00 uur, heeft u deze morgen al in huis!

Xikar sigarenknipper nodig?

Bent u een liefhebber van sigaren en vindt u goede accessoires belangrijk? Dan bent u bij Sigaren.com aan het juiste adres. In onze webwinkel hebben wij een groot assortiment sigaren en sigarenbestek zoals een Xikar sigarenknipper. Een sigaar roken doet u niet zomaar tussendoor maar daar neemt u de tijd voor. Voor u een premium sigaar kunt roken moet eerst het kapje dat de kop afdekt verwijderd worden. Dit kapje bestaat uit een stukje tabaksblad dat met een sigarenknipper weggeknipt moet worden. Er zijn verschillende manieren om dit kapje te verwijderen maar met een Xikar sigarenknipper weet u zeker dat het lukt. Het is de kunst om een opening te creëren zonder de structuur van de sigaar te beschadigen. Met een schaar of scherp mes is de kans dat het mis gaat groter. Daarvoor is meer ervaring nodig.  Daarom adviseren wij een starter om een twee- of driebladige knipper te gebruiken voor meer grip op de sigaar. Deze knipper is eenvoudig te bedienen en de kans dat het omblad van de sigaar scheurt is minimaal.

Hoe een Xikar sigarenknipper te gebruiken?

De plaats waar de knip gegeven moet worden is op de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte. dit wordt ook wel de ‘shoulder of the cigar’ genoemd. Precies op dit punt gaat u knippen. Plaats de kop in de meerbladige snijder en sluit de bladen een beetje zodat ze de sigaar net raken. Zo voorkomt u dat de sigaar beweegt waardoor de knip mislukt. Als de sigaar eenmaal op de goede plaats zit dan moet er met een snelle, ferme druk geknipt worden. Vindt u het de eerste keren misschien toch nog lastig dan kunt kunt u de knipper op een plat oppervlak neerleggen, de messen openen en vervolgens de kop van de sigaar tussen de messen steken. Als u dan knipt krijgt u een perfecte snit.

Geniet optimaal van alle prachtige accessoires!

Alles waar een sigarenroker blij van wordt is te vinden in de online winkel van Sigaren.com. Kijk rustig rond en verbaas u over ons uitgebreide assortiment. Wij adviseren u graag als u nog vragen heeft. Met de juiste sigaar en accessoires zult u optimaal genieten van uw sigaar. Op een gegeven moment weet u precies wat uw favoriete merken zijn. Als u voor 14.00 uur een bestelling plaatst dan zorgen wij ervoor dat deze de andere dag bezorgd wordt. U betaalt geen verzendkosten.