Xikar

Online Xikar kopen

Op zoek naar een Xikar webshop? Sigaren.com heeft het grootste aanbod aan Xikar producten! Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Xikar sigaren accessoires

Bent u een sigarenliefhebber en bent u op zoek naar sigarenaccessoires van hoge kwaliteit! Dan bent u bij de online winkel Sigaren.com aan het juiste adres. Van het toonaangevende, wereldwijd bekende merk Xikar hebben wij sigarenknippers, pijp- en sigarenaanstekers en sigarenkokers. Met goede sigaren, het juiste gereedschap en de juiste methode zult u optimaal genieten van uw sigaar. Bij het knippen van de sigaar is het belangrijk om het uiteinde, dat bij een goede sigaar met een kapje van tabaksblad wordt afgedekt, weg te knippen zonder de structuur van de sigaar te beschadigen. Hiermee wordt een ruime opening gecreëerd zodat er een goede trek ontstaat. U kunt hiervoor een schaar, een V-knipper, een scherp mes of een één- of tweebladige knipper gebruiken. In onze webshop treft u diverse producten van het merk Xikar aan. Als u een beginnende roker bent dan kunt u het beste een tweebladige knipper kiezen. Deze knipper is eenvoudig te bedienen en de kans is klein dat de sigaar beschadigd raakt. De sigaar wordt aan beide kanten tegelijk doorgesneden in een vloeiende beweging. Het kan eigenlijk niet mis gaan.

Gebruik van Xikar sigarengereedschap

Als de sigaar juist geknipt is kan deze aangestoken worden. Ook dat hoort bij het proces van de echte sigarenroker dat tijd en geduld vraagt. Een goede Xikar aansteker is hierbij belangrijk. Het aansteken van een sigaar is niet te vergelijken met het aansteken van een sigaret of kaars. Een sigaar moet gelijkmatig worden aangestoken en dat betekent dat alle componenten (wrapper, binders en fillers) tegelijk gaan branden zodat de smaken goed vermengd worden. Een Xikar aansteker heeft twee of drie vlammen die breed genoeg zijn om het gehele uiteinde te laten branden. De brandstof is rookvrij gas zodat er geen vreemde smaak aan uw sigaar wordt toegevoegd. De sigaar mag nooit direct de vlam raken maar al draaiende boven de vlam worden alle delen van de punt gelijkmatig verwarmd. Als er een gloeiende ring rond de punt is kunt u de eerste trek nemen.

Vragen over Xikar sigarenaccessoires?

Als u nog vragen heeft over onze producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u er graag meer over en kunnen u deskundig advies geven! Ook de pijproker kan voor pijpaccessoires uitstekend bij ons terecht. Het juiste gereedschap is zowel voor de pijp- als sigarenroker onmisbaar om optimaal te kunnen genieten van hun rookwaren. Als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst dan wordt deze de volgende dag bezorgd.