Xikar

Online Xikar kopen

Op zoek naar een Xikar webshop? Sigaren.com heeft het grootste aanbod aan Xikar producten! Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!
[products ids=”3538, 3535, 3532, 3529, 3526, 3523, 3520, 3517, 3514, 3511, 3508, 3505, 3501, 3497, 3493, 3447″]

Xikar sigaren accessoires

Als het roken van een sigaar uw hobby is dan kent u ongetwijfeld het merk Xikar. Bij onze webwinkel Sigaren.com bent u aan het juiste adres voor Xikar producten. De accessoires die voor een sigarenliefhebber interessant zijn kunt u allemaal vinden in ons assortiment:  aanstekers, knippers humidors, sigarenboren en sigarenkokers zijn belangrijke attributen als je graag een sigaar rookt. Zelfs de pijproker kan bij Sigaren.com terecht voor een Xikar pijpaansteker. Als u optimaal wilt genieten van een sigaar moet het hele ritueel van een sigaar aansteken en roken kloppen. Ook moet een sigaar in een humidor met de juiste luchtvochtigheid bewaard worden zodat de sigaar niet uitdroogt en de smaak achteruit gaat. Om een sigaar op de juiste manier te behandelen en te roken is een kunst op zich en wij van Sigaren.com hebben alle accessoires om deze kunstvorm te ondersteunen. De sigaren uit ons assortiment zijn ambachtelijk gemaakt en van pure tabak zonder kunstmatige toevoegingen. Deze exclusieve sigaren verdienen de beste accessoires en daarvoor kunt u bij Sigaren.com uitstekend terecht.

Ervaar de Xikar aansteker

Om een sigaar goed aan te steken is geduld en een goede aansteker met een brede vlam nodig. Alle componenten van de sigaar (wrapper, binder, filler) moeten tegelijk worden aangestoken zodat de smaken van het mengsel goed vermengd worden en de verbranding gelijkmatig is. Een Xikar aansteker heeft rookvrij gas als brandstof en dit tast de smaak van de sigaar niet aan. Het is de bedoeling dat u geniet van het ritueel van het aansteken en oproken van uw sigaar. Als u nog vragen heeft dan kunt u ons altijd om advies vragen. Elke bestelling die voor 14.00 uur geplaatst is, wordt de andere dag bezorgd.

Ontdek de Xikar sigarenknipper

Een goede sigarenknipper is onmisbaar om de perfecte opening te creëren aan de kop van de sigaar te creëren. Handgemaakte sigaren hebben een kapje aan het uiteinde dat weggeknipt moet worden. Met een Xikar sigarenknipper kunt u dit kapje wegknippen zonder dat het omblad van de sigaar (wrapper) losraakt en de sigaar niet meer gerookt kan worden. De juiste plek om te knippen is de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte. Als u de sigarenknipper daar plaatst kan het eigenlijk niet mislukken. U krijgt precies de goede rookopening om de sigaar goed te laten trekken. Er zijn diverse soorten sigarenknippers, maar wij adviseren een dubbelbladige knipper, zeker als u een beginneling bent.

Gratis verzending van alle Xikar producten

Kijk eens rond in onze online winkel en maak uw keuze uit ons ruime aanbod. Als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst dan wordt deze de volgende dag bij u bezorgd. Sigaren leveren wij alleen box only en dat betekent dat u een complete kist sigaren koopt. Binnen Nederland wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij aflevering is er een check of de ontvanger 18 jaar of ouder is. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.