Xikar

Online Xikar kopen

Op zoek naar een Xikar webshop? Sigaren.com heeft het grootste aanbod aan Xikar producten! Wij bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 14.00 uur, is morgen in huis!

Xikar sigaren accessoires

De echte sigarenliefhebber weet precies waar het merk Xikar voor staat. De Xikar sigarenknipper is marktleider in sigarenbestek en is het bekendste product van het merk Xikar. Maar er zijn nog veel meer goede Xikar  producten waar een sigarenroker veel gemak van kan hebben, zoals aanstekers, sigarenkokers en een sigarenboor. Voor de pijproker is er de Xikar Resource pijpaansteker. Om echt te kunnen genieten van een sigaar moet alles kloppen. Allereerst moet de sigaar handgemaakt zijn van pure, onvervalste tabak. Daarna volgt het knippen, aansteken en roken van de sigaar. Voor het knippen en aansteken heeft de online winkel Sigaren.com de juiste producten. Wij zijn de online sigarenspecialist met een ruim assortiment exclusieve sigaren. Onze ambachtelijke en natuurlijke sigaren uit het Caribisch gebied zijn van pure tabak, zonder enige chemische of kunstmatige toevoeging. Als u een sigaar van Sigaren.com aansteekt hebben daar veel mensen met verschillende vaardigheden een bijdrage aan geleverd om er een uniek product van te maken.

Ervaar de Xikar aansteker

Het uiteinde van een handgemaakte sigaar is afgesloten met een kapje. Om te kunnen roken moet dit kapje weggeknipt worden en dat moet zorgvuldig gebeuren anders heeft u niets meer aan uw sigaar. Een sigaar bestaat uit een omblad (wrapper), binder – tabaksblad direct onder de wrapper die de filler op zijn plaats houdt – en de filler. De filler is de binnenste tabak die zorgt voor de gewenste smaak. Als de sigaar niet goed geknipt wordt, raakt de wrapper los en wordt de sigaar onrookbaar. Met een goed Xikar sigarenknipper kan het eigenlijk niet mislukken. De juiste plek om te knippen is de ‘shoulder of the cigar’; dat is de plaats waar het gebogen uiteinde van de sigaar overgaat in het rechte gedeelte. Als u daar de sigarenknipper plaatst en met een snelle, gelijkmatige druk knipt dan heeft u precies de goede rookopening. Als u dan ook nog de juiste sigarenaansteker gebruikt dan zult u optimaal van uw sigaar kunnen genieten.

Gratis verzending van alle Xikar producten

Kijk eens rond in onze online winkel en maak uw keuze uit ons ruime aanbod. Als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst dan wordt deze de volgende dag bij u bezorgd. Sigaren leveren wij alleen box only en dat betekent dat u een complete kist sigaren koopt. Binnen Nederland wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij aflevering is er een check of de ontvanger 18 jaar of ouder is. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.